ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σισέ: "Μας... πηδήξανε"

Σισέ: "Μας... πηδήξανε"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ στη συνέντευξη Τύπου, αφού τόνισε πως με τις αποφάσεις του ο Ανδρέας Παππάς... πήδηξε τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ στο 98ο λεπτό, αλλά και για την αποβολή του Βύντρα.

Για το διαιτητή είπε πως μάλλον αισθανόταν όμορφα στον αγωνιστικό χώρο και γι' αυτό άργησε να λήξει το ματς.

Επιπλέον, έκανε λόγο για αναγέννηση του "τριφυλλιού", δήλωσε υπερήφανος που ήταν αρχηγός της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού όσο βρίσκεται σε αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε: " Το θέμα δεν είναι πως χάσαμε την πρόκριση, αλλά ότι έχω την αίσθηση πως σήμερα με πηδήξανε, γιατί ο διαιτητής έδωσε 7 λεπτά καθυστερήσεις και στο 7:40 μπαίνει γκολ. Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βύντρα γιατί άργησε στο πλάγιο κι αυτό το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Η αντίπαλη ομάδα το έκανε αλλά δεν συνέβη τίποτα.

Αυτή η ανακατωσούρα μού δημιουργεί αηδία. Για μένα συνέβη κάτι σημαντικό απόψε, που είναι η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε, που έδωσε τη μάχη της, ο ένας δίπλα στον άλλον ακόμη και όταν παίζαμε με 10 παίκτες. Πολεμήσαμε όμως το χρόνο που είχαμε, όμως ο διαιτητής αισθανόταν όμορφα μάλλον και ήθελε να μείνει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα ήμουν υπερήφανος που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες και πραγματικά ήταν μεγάλο αυτό που κάναμε παρά το γεγονός πως δεν προκριθήκαμε. Θα προτιμούσα να πάρει κίτρινη για το τάκλιν παρά για ένα πλάγιο. Αδιαμφισβήτητα ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Ενάμιση χρόνο που είμαι στην ομάδα έχουμε κάνει καλούς αγώνες όμως σήμερα ήταν ένας από τους καλύτερους".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ