ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Είμαστε υπερήφανοι"

Ζιλμπέρτο: "Είμαστε υπερήφανοι"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένοι αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ οι "πράσινοι" που δεν πίστευαν ότι παρά την νίκη δεν πήραν την πρόκριση επί της ΑΕΚ. Τι δήλωσαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης και Καντέ για ματς, διαιτησία και συνέχεια. (videos)

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια και με την απογοήτευση "ζωγραφισμένη" στο πρόσωπό τους αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ οι "πράσινοι".


Στο "τριφύλλι" δεν μπορούσαν να συνιδητοποιήσουν πως χάθηκε η πρόκριση επί της ΑΕΚ. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης και Καντέ εξήγησαν το γιατί και στάθηκαν στην διαιτησία.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Είμαστε υπερήφανοι..."

" Δεν χάσαμε την πρόκριση απόψε το πρόβλημα ήταν το πρώτο ματς γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Απόψε γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις τρία γκολ σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ στην έδρα της.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι κάτι που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Χάσαμε ευκαιρίες το αποτέλεσμα σαν αποτέλεσμα δεν είναι κακό αλλά δεν έφτανε να πάρουμε την πρόκριση, πρέπει να αποδεχθούμε ότι προκρίθηκε η ΑΕΚ κόντρα σε όλους τους κανόνες.
"

Σε ερώτηση να σχολιάσει την διαιτησία ο Βραζιλιάνος είπε:

" Απόψε είναι μια ειδική περίπτωση, δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι αυτό, αλλά όλοι είδαν τη συνέβη στο γήπεδο τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ξέρω αν όλοι αν θα αισθάνεστε άνετα όταν θα πάτε για ύπνο αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου θα πάμε πολλοί υπερήφανοι."

Ο Βραζιλιάνος μέσος όταν ρωτήθηκε για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σισέ στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν γνωρίζει τι έχει πει ο συμπαίκτης του.

Κατσουράνης: "Δεν προκριθήκαμε για άλλους λόγους"

"Το γκολ μπήκε στο 98'... Τι άλλο να πω; Μας έδωσε κόκκινη για ένα πλάγιο. Θα μπορούσε απλά να δώσει αλλαγή. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Αξίζαμε την πρόκριση αλλά δεν την πήραμε. Όλοι είδατε αυτό που έγινε. Δεν προκριθήκαμε για άλλους λόγους" είπε ο Κώστας Κατσουράνης αποχωρώντας.

Καντέ: "Μας μένει το πνεύμα του νικητή"


" Όλοι είδατε απόψε τι έγινε. Δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση πριν δύο εβδομάδες. Σαφώς και μπορούσαμε να την πάρουμε από το σημερινό ματς. Δεχθήκαμε μία κόκκινη ενώ το ματς τελείωσε στο 98'. Αυτό που μας μένει είναι το πνεύμα νικητή που δείξαμε" είπε ο Καντέ και μίλησε για την συνέχεια, αναφέροντας :

"Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό και να πάμε με τον ίδιο τρόπο στην Τούμπα. Είναι κρίμα που χάσαμε έναν μεγάλο μας στόχο. Ακόμα και στο 1-0 μιλήσαμε μεταξύ μας και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος έτσι.





Αν κάνουμε λάθη μέχρι το τέλος, δεν πρόκειται να πάμε πουθενά."
ενώ σε ένα σύντομο σχόλιο για την διαιτησία είπε: " Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και όλοι κάνουν λάθη όπως και αυτός."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ