ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Ντροπή όσα έγιναν"

Φερέιρα: "Ντροπή όσα έγιναν"
INTIME SPORTS

Την αποστροφή του για τις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού και τις αποφάσεις του διαιτητή εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε την τοποθετηση του και δεν δέχτηκε ερωτήσεις. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Καταρχήν να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσαν και για τη νίκη που πέτυχαν. Εγώ είμαι λίγους μήνες στην Ελλάδα. Αύριο ο Παναθηναϊκός κλείνει 103 χρόνια και για αυτό αξίζει περισσότερο σεβασμό. Αυτό που παρατήρησα από τη στιγμή που το σκορ ήταν 1-3 και είχαμε το προβάδισμα, είδα κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Που δεν δείχνει την αλήθεια. Και δεν περιποιεί τιμή για τη διαιτησία.

Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου να βγαίνει ποδοσφαιριστής από τον αγώνα και να παίρνει κόκκινη κάρτα τη στιγμή που βρίσκεται στο αράουτ και ψάχνει που θα στείλει τη μπάλα. Μετά είδαμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν πέρα του 7λεπτου. Δεν ξέρω αν είδατε όμως μετά το γκολ της ΑΕΚ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο διάφορα άτομα και ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε χωρίς να έχει σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Όταν δίνεται περισσότερο χρόνος από 3 λεπτά, ο αγώνας πρέπει να τελειώνει σύμφωνα με το χρονικό διάστημα που έχει δοθεί. Το γκολ της ΑΕΚ επιτεύχθηκε στο 8ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα ήταν καλύτερος, αλλά αποκλείστηκε, όμως αυτό δεν επιτεύχθηκε με βάση τους κανονισμούς. Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες και έπρεπε να το σφυρίξει ένας διαιτητής με ανάλογες ικανότητες. Όσα είδαμε, είναι ντροπή. Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι η προστασία που θα δώσω στην ομάδα μου, δίνεται από έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη εμπειρία στις νίκες και είδε την ομάδα του να χάνει την πρόκριση με τον τρόπο που συνέβη. Μπορείτε οι δημοσιογράφοι να σχολιάσετε όσα είδατε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ