ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Μπλόκο" σε Παγκρήτιο από αστυνομία και Περιφέρεια Κρήτης!

"Μπλόκο" σε Παγκρήτιο από αστυνομία και Περιφέρεια Κρήτης!

Η ΕΠΟ έχει προκρίνει τις λύσεις του Παγκρητίου και του ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, αλλά η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης έχουν σημαντικές αντιρρήσεις.

Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει Παγκρήτιο ή Ολυμπιακό Στάδιο για έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο 6 Μαϊου αλλά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις της για το γήπεδο του Ηρακλείου εκτός αν το ζευγάρι του τελικού, την βγάλει από την δύσκολη θέση.

Η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου έχει αντιρρήσεις για να διεξαχθεί ο τελικός στο Παγκρήτιο (αν σε αυτόν έχει προκριθεί η ΑΕΚ σύμφωνα με την ΕΠΟ) στο οποίο μεταξύ άλλων δεν λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας. Δεν τις έχει εκφράσει επίσημα όμως, και περιμένει να οριστικοποιηθεί η απόφαση της ΕΠΟ, μόλις βγει το ζευγάρι του τελικού την Πέμπτη 27/4 το βράδυ.

Σύμφωνα πάντως, με την ιστοσελίδα neakriti.gr έχει προκύψει και άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης (πρώην περιφέρεια) ζητάει μέχρι τις 5 Μαΐου από τον δήμο Ηρακλείου να υποβάλει πιστοποιητικό πυρασφάλειας και μελέτη - δήλωση στατικής επάρκειας των στεγάστρων των κερκίδων και της αθλητικής εγκατάστασης αλλιώς στο στάδιο θα μπει οριστικό λουκέτο.

Μέχρι τότε παραμένει σε ισχύ η σφράγιση των εξεδρών των θυρών 8-14, των χώρων του ανοιχτού στίβου, καθώς και των αύλειων χώρων τους, ενώ δεν επιτρέπεται η λειτουργία για το ποδόσφαιρο και τον ανοιχτό στίβο, που μένουν "υπό συνθήκες σφραγίσεως" τουλάχιστον μέχρι τις 5 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι γη χωρητικότητα μειώνεται από 25.780 σε 17.000 θεατές.

Από την ΕΠΟ πάντως, δεν υπήρχε προβληματισμός και τόνιζαν ότι σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ηρακλείου θα βρεθεί λύση.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24