ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επανομή - Ατρόμητος 2-3

Επανομή - Ατρόμητος 2-3
INTIME SPORTS

Με πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη που πέτυχε δύο γκολ, ο Ατρόμητος ίδρωσε, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στην μαχητική Επανομή (2-3).

Ο φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου Ελλάδας, παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης, αλλά κατάφερε να ξεφύγει και ετοιμάζεται για τους "16" του θεσμού.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Επανομή, βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, αλλά με μπροστάρη τον εξαιρετικό Καραγκούνη που σκόραρε δις, έκαναν την ανατροπή και πήγαν στο ημίχρονο με το 1-2.

Κι αν νομίζετε πως η Επανομή τα παράτησε κάνετε μεγάλο λάθος. Οι παίκτες του Βοσνιάδη, πάλεψαν μέχρι το τέλος, είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Όταν όμως ο Μπρίτο έκανε το 1-3, οι γηπεδούχοι μείωσαν και προσπάθησαν μέχρι 90+, όμως τελικά ηττήθηκαν με το κεφάλι ψηλά.

Πλέον, ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής (23/12) για να δουν τον επόμενο αντίπαλό τους στους "16" του θεσμού. Φυσικά και δεν θα έλεγαν "όχι" σε μια νέα πορεία μέχρι τον τελικό όπως πέρσι.

Ο αγώνας

Η Επανομή μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έψαχνε από νωρίς το γκολ που θα την βάλει σε θέση οδηγού και θα κάνει πιο εύκολο το έργο της, προκειμένου να κάνει την έκπληξη. Η πίεση και το καλό πρόσωπο των γηπεδούχων απέφερε καρπούς μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Γκέσιο να κερδίζει την κόντρα από τον Ζουέλα και με δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον αποκλεισμό, είχαν όμως πολύ χρόνο μπροστά τους για να διορθώσουν το κακό ξεκίνημα και να αποφύγουν να πέσουν θύμα έκπληξης. Τα λεπτά περνούσαν, ο προπονητής του Ατρομήτου αποφάσισε να σηκώσει για ζέσταμα τον Μήτρογλου, βλέποντας πως η ομάδα του δεν βρίσκει επιθετικές λύσεις, αλλά ο Καραγκούνης άλλαξε τα δεδομένα.

Ο νεαρός άσος της ομάδας των δυτικών προαστίων, μπήκε μέσα στην περιοχή της Επανομής και με σουτ εντός περιοχής, έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, όμως ο Καραγκούνης είχε και πάλι την λύση, αφού με περίτεχνη ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φιρινίδη για δεύτερη φορά. Ό,τι καλύτερο για τους Περιστεριώτες, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Επανομής συνέχισαν την φιλότιμη προσπάθειά τους και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ράντμαν. Ο Τράκις είχε τρεις καλές στιγμές για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι οι "κυανόλευκοι" δεν πλήρωσαν τα λάθη τους και την αστάθεια που έδειχνε η άμυνα τους.

Και ενώ το παιχνίδι πλησίαζε προς τη λήξη, ο Μπρίτο έκανε το 1-3 (78') και όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει. Οι γηπεδούχοι όμως αποδείχθηκαν πολύ σκληρό καρύδι και ένα λεπτό αργότερα (79') μείωσαν με πλασέ του Γεωργίου, δίνοντας ξανά ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Τίποτα όμως δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος πέρασε στην επόμενη φάση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ