FOOTBALL LEAGUE

Καμπανάκι Βοσνιάδη στους φορείς

Καμπανάκι Βοσνιάδη στους φορείς
INTIME SPORTS

Παρά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, κράτησε το ότι οι ποδοσφαιριστές του ήταν ανταγωνιστικοί. Καραμανλής: "Αδιανόητες οι συνθήκες εργασίας".

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας – αποκλεισμού με 3-2 από τον Ατρόμητο και την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος υποστήριξε πως τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ομάδα του μετά το 1-2.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι φρόντισε να κάνει έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να σκεφτούνε όπως τόνισε το μέλλον των ομάδων που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα της Football League εξηγώντας και το γιατί όπως και ο αρχηγός της Αναγέννησης Επανομής, Δημήτρης Καραμανλής.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής τόνισε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι, που πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και νομίζω ότι τι καταφέραμε.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει οργάνωση και παρουσιάζει βήματα προόδου. Φέτος είναι η ευχάριστη έκπληξη στην Super League και του εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους του.

Σε εμάς μένει μια πικρή γεύση, επειδή κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε κάποια «εύκολα» τέρματα στον αντίπαλο. Πάντως, είχαμε διάθεση και γενικά κάναμε αξιόλογη προσπάθεια. Μετά το 1-2 τα πράγματα δυσκόλεψαν για εμάς. Ο Ατρόμητος είναι μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, που τιμώρησε κάποιες αδράνειές μας."


Για την επόμενη μέρα για την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Football League τόνισε: " Όσο για τη συνέχειά μας, μετά την διακοπή των εορτών, δεν μπορούμε να λέμε για μεταγραφές, αν δεν λυθούν πρώτα τα σημαντικά προβλήματα που έχουμε.


Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να σκεφτούν το μέλλον των ομάδων αυτής της κατηγορίας, που τροφοδοτεί με παίκτες την Super League. Ίσως κάποιες ομάδες δεν έχουν κουράγιο να συνεχίσουν μετά τις γιορτές, διακρίνω κάποια έλλειψη σεβασμού. Κάποιοι αναζητούν ως επαίτες ακόμα και το ευρώ, δεν μπορεί έτσι να υπάρξει μέλλον."

Καραμανλής: "Αδιανόητες οι συνθήκες εργασίας"


Από πλευράς των παικτών της Επανομής, ο έμπειρος μεσοαμυντικός και αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Καραμανλής, υποστήριξε: " Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πρόκριση. Είναι καλή ομάδα και δεν βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία της Super League.


Εξωαγωνιστικά, ο αντίπαλός μας είναι άλλου επιπέδου από εμάς. Εμείς παρά τα προβλήματα δείξαμε καλή εικόνα και συγχαίρω γι' αυτό τους συμπαίκτες μου. Πάντως, οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να συνεισφέρουν στην ανεύρεση λύσεων για τα ζωτικής σημασίας προβλήματα της κατηγορίας. Είναι αδιανόητες οι συνθήκες εργασίας για επαγγελματίες παίκτες."

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ