ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απολογήθηκαν και περιμένουν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα

Απολογήθηκαν και περιμένουν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα απολογήθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τους αγώνες Κυπέλλου με Ξάνθη και Πλατανιά, που δεν έγιναν. Εντός της ημέρας η απόφαση. Οι απολογίες των δύο ΠΑΕ και η επιστολή του Πλατανιά.

Ο αγώνας του ΟΦΗ με την Ξάνθη στα Πηγάδια και αυτός του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, για τη φάση των "16" του Κυπέλλου, δεν έγιναν. Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να "πετάξουν" από την Αθήνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ενώ το ίδιο συνέβη για τους Ηπειρώτες.

Οι δύο ΠΑΕ απολογήθηκαν την Πέμπτη (19/1) στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκαν στα παιχνίδια. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ υποστήριξαν πως τρεις φορές προσπάθησε να "πετάξει" η αποστολή και ότι αυτό κατέστη ανέφικτο.

Το νομικό τμήμα του ΠΑΣ, από τη μεριά του, επικαλέστηκε λόγους ανωτέρας βίας. Τόνισε ότι η ομάδα είχε αποκλειστεί στη Θεσσαλονίκη και ότι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κρήτη. Μάλιστα σημείωσαν πως προβλήματα υπήρχαν και με το οδικό δίκτυο, για να πήγαιναν Αθήνα και από εκεί για Κρήτη.

Η απόφαση της ΕΠΟ για την τύχη των αγώνων αναμένεται εντός της ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αγώνες ήταν να γίνουν στις 11 Ιανουαρίου. Μάλιστα η ΠΑΕ Πλατανιάς απέστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία γνωστοποιούσε ότι δεν έχει πρόθεση να ζητήσει τον μηδενισμό του ΠΑΣ επειδή δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Δείτε τη:

Απολογήθηκαν και περιμένουν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το αλαλούμ των κανονισμών στο Κύπελλο και η ενημέρωση της ΕΠΟ
Κατεβαίνουν οι γηπεδούχοι, "αγνοούνται" οι φιλοξενούμενοι
Δεν πέταξε ούτε την Τετάρτη ο ΟΦΗ, αναβάλλεται το ματς με την Ξάνθη
Προς αναβολή και το Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ