ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν πέταξε ούτε την Τετάρτη ο ΟΦΗ, αναβάλλεται το ματς με την Ξάνθη

ΣΠΑΤΑ-ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.  EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΠΑΤΑ-ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ. EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ EUROKINISSI

Ακόμα μία πτήση για Αλεξανδρούπολη από το Ελευθέριος Βενιζέλος ακυρώθηκε την Τετάρτη (11/01) το πρωί, έτσι οδηγείται προς αναβολή το ματς Κυπέλλου του ΟΦΗ στην Ξάνθη καθώς οι Κρητικοί παραμένουν στην Αθήνα.

Η σφοδρή κακοκαιρία που έχει πλήξει την Βόρεια Ελλάδα έχει προκαλέσει προβλήματα στις πτήσεις με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να έχει μείνει καθηλωμένος από τη Τρίτη στην Αθήνα. Την Τρίτη ακυρώθηκε η πτήση για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης της Καβάλας, οι Κρητικοί παρέμειναν στην πρωτεύουσα, ωστόσο την ίδια τύχη είχε και η σημερινή πτήση το πρωί της Τετάρτης με προορισμό την Αλεξανδρούπολη που ήταν προγραμματισμένη στις 07:00.

Η νέα ακύρωση της πτήσης από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" φέρνει ουσιαστικά και την αναβολή του αγώνα στην Ξάνθη με την Skoda για την 1η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου καθώς είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι (15:00), με τον ΟΦΗ να παραμένει ακόμα στην Αθήνα. Συνάμα ωστόσο η διοίκηση της ομάδας της Κρήτης έχει κινήσει τις διαδικασίες για την επιστροφή της αποστολής στο Ηράκλειο.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν αναβληθεί οι αγώνες Λεβαδειακός-ΑΕΚ που ήταν για χθες Τρίτη, Άρης-Ολυμπιακός που ήταν να διεξαχθεί σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο αυριανός Λαμία-Ατρόμητος, όλοι για την φάση των "16" του Κυπέλλου.

Περιμένοντας την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, ο ΟΦΗ ήδη ψάχνει τρόπο επιστροφή στην Κρήτη, και συνάμα το πότε θα οριστεί εκ νέου το παιχνίδι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή των "μελανόλευκων" είχε επιβιβαστεί αρχικά στην πτήση με προορισμό την Αλεξανδρούπολη αλλά εν συνεχεία ζητήθηκε από τα μέλη της όπως και από τους υπόλοιπους επιβάτες της να κατέβουν καθώς αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη του Έβρου.

* φωτογραφία αρχείου

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ