ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προς αναβολή και το Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (SUPERLEAGUE)
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Πλατανιάς, ΠΑΣ EUROKINISSI

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατέστη εφικτό να "πετάξει" από τη Θεσσαλονίκη για Κρήτη, έμεινε καθηλωμένη επί τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω. Προς αναβολή το ματς με τον Πλατανιά.

Την Τετάρτη (11/1) έχει προγραμματιστεί να γίνει το παιχνίδι στα Περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, για τη φάση των "16" του Κυπέλλου. Η αποστολή του ΠΑΣ αναχώρησε για το αεροδρόμιο "Μακεδονία", έμεινε εκεί τέσσερις ώρες και δεν κατάφερε να "πετάξει" για Κρήτη με ενδιάμεσο σταθμό του την Αθήνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Έτσι, γύρισε πίσω στη βάση της, έχοντας ειδοποιήσει την Ομοσπονδία για αυτό. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να αναβληθεί και αυτό το ματς. Σημειώνεται ότι η αποστολή που είχε ανακοινώσει ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ήταν η εξής: Ακόστα, Μαμπουλού, Γιάκος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Κόντε, Μαυροπάνος, Κολιοφούκας, Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Ζάιρο, Βιδάλ, Σκόνδρας, Νικολιάς και Μασούρας.

Ο Γιώργος Παράσχος από τη μεριά του είχε πάρει στην αποστολή τους εξής: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Γιορέντε, Μαραγκός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ντίνας, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μανούσος, Ντιλαβέρ, Σίγκνεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αναβολή και στο Λαμία - Ατρόμητος
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ