ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός-ΟΦΗ για το Κύπελλο

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός-ΟΦΗ για το Κύπελλο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΟΦΗ λόγω των υποχρεώσεών του στο Europa League, με την ΕΠΟ να κάνει αποδεκτό το αίτημα των "ερυθρολεύκων".

Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (21/3) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με την διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας να ζητούν να γίνει άλλη ημερομηνία το ματς ελέω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωτής του πρώτου ημιτελικού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή:

" Στην αναβολή του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας 2011-2012, μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ-Ολυμπιακός, προχώρησε με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεών της στο Europa League.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21-3-2012 και θα οριστεί εκ νέου με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, την οποία εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Κυπέλλου, ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, ανάμεσα στις ΠΑΕ Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21-3-2012, θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 16:30, όπως είχε αρχικά οριστεί".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ