ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σουάρες "έφαγε" Κριστιάνο και Μέσι!

Ο Σουάρες "έφαγε" Κριστιάνο και Μέσι!

Ο Λουίς Σουάρες τρέχει με... χίλια στην κούρσα για να αποκτήσει φέτος το "Χρυσό Παπούτσι" έχοντας να επιδείξει περισσότερα τέρματα από τους Ρονάλντο, Μέσι και Ιμπραχίμοβιτς.

Μπορεί το κορυφαίο δίλημμα των τελευταίων ετών σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να είναι "Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο" ωστόσο τη φετινή σεζόν (δικαιολογημένα) μπαίνει στην εξίσωση και ο Λουίς Σουάρες .

Με το τέρμα που πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Τότεναμ, ο Ουρουγουανός στράικερ έφτασε τα 29 τη φετινή σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ (ξεπέρασε και τον Ρόμπι Φάουλερ που είχε σταματήσει στα 28 σε μία σεζόν με τους "κόκκινους" τη σεζόν 1995-96) και έχει την καλύτερη αναλογία γκολ ανά συμμετοχές στην Ευρώπη.

Ο Σουάρες "έφαγε" Κριστιάνο και Μέσι!

Το "κανόνι" της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς έχει 29 γκολ σε 27 ματς που έχει αγωνιστεί (έχασε τις πρώτες 5 αγωνιστικές λόγω τιμωρίας) κάτι που σημαίνει ότι σημειώνει 1 γκολ ανά 0.93 ματς ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ένα γκολ λιγότερο (28) στον ίδιο αριθμό αγώνων που έχει πάρει μέρος στην La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1 γκολ ανά 0,96 ματς).

Ακολουθεί στη σχετική λίστα ο Λιονέλ Μέσι με 24 τέρματα σε 23 αγώνες (1 γκολ ανά 0,96 ματς) ενώ την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον με 25 γκολ σε 27 ματς (1 γκολ σε 1,04 ματς), ο Ντιέγκο Κόστα με 25 γκολ σε 30 ματς και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με 25 γκολ σε 30 ματς (οι δύο τελευταίοι σκοράρουν ένα γκολ ανά 1,2 ματς).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ