ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματεράτσι: "Είπα στον Μουρίνιο πως είναι μ@@@@ας"!

MADRID, SPAIN - MAY 22:  Head coach Jose Mourinho (L) and Marco Materazzi of Inter Milan celebrate their team's victory at the end of the UEFA Champions League Final match between FC Bayern Muenchen and Inter Milan at the Estadio Santiago Bernabeu on May 22, 2010 in Madrid, Spain.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
MADRID, SPAIN - MAY 22: Head coach Jose Mourinho (L) and Marco Materazzi of Inter Milan celebrate their team's victory at the end of the UEFA Champions League Final match between FC Bayern Muenchen and Inter Milan at the Estadio Santiago Bernabeu on May 22, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) GETTY IMAGES

Πέντε χρόνια μετά τον συγκινητικό εναγκαλισμό τους στο φινάλε του τελικού CL με τη Μπάγερν, ο Μάρκο Ματεράτσι αποκάλυψε τι είπε στον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Ράφα Μπενίτεθ να μπαίνει στο στόχαστρό του.

Το ότι ο Μάρκο Ματεράτσι δεν... αγάπησε ιδιαίτερα τον Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι δα και κάποιο μεγάλο μυστικό, με τον "Matrix" να έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν δέθηκε ποτέ με τον Μαδριλένο τεχνικό, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε το τιμόνι της Ίντερ μετά τη σεζόν του τρεμπλ των "νερατζούρι" με τον Μουρίνιο.

Ο άλλοτε σέντερ μπακ της Ίντερ προχώρησε ωστόσο σε κάποιες ακόμα πιο "ζουμερές" αποκαλύψεις αναφορικά με την αντιπάθειά του για τον Μπενίτεθ μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "La Repubblica":

"Εκείνος (σ.σ. ο Μπενίτεθ) φοβόταν ακόμα και τη σκιά του, ζήλευε την ανάμνηση του Μουρίνιο. Είχα ένα ντουλαπάκι με φωτογραφίες από περασμένες μου επιτυχίες και με ανάγκασε να τις κατεβάσω.

Αυτό το γεγονός από μόνο του λέει πολλά για τον άνθρωπο αυτό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ματεράτσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στην συγκινητική αγκαλιά του με τον Μουρίνιο μετά τον νικηφόρο τελικό του Champions League κόντρα στη Μπάγερν το 2010, σε ένα πάρκινγκ του Bernabeu:

Ματεράτσι: "Είπα στον Μουρίνιο πως είναι μ@@@@ας"!

"Αφού είχαμε κατακτήσει το Champions League στον τελικό στη Μαδρίτη είπα στον Μουρίνιο: "Είσαι μαλ@@@ς, μας αφήνεις με τον Μπενίτεθ. Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ. Μετά πάντως τον συγχώρεσα".

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας το 2006 υπογράμμισε επίσης ότι δεν μπορεί να γίνει ουδεμία σύγκριση μεταξύ Μουρίνιο και Μπενίτεθ, για να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο Μου παραμένει ο κορυφαίος στον κόσμο. Είναι ανοησίες όσα γράφονται για την κρίση στην τρίτη του χρονιά. Στην Πόρτο κατέκτησε το Champions League στην τρίτη του σεζόν, την πρώτη του φορά στην Τσέλσι απολύθηκε τον Σεπτέμβριο ενώ στην τρίτη του σεζόν στη Ρεάλ έφτασε στον ημιτελικό του Champions League και στον τελικό του Copa del Rey".

Όταν ο Μουρίνιο έκλαψε στην αγκαλιά του Ματεράτσι:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ