ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κράμαριτς: "Να δούμε όλες τις επιλογές"

Κράμαριτς: "Να δούμε όλες τις επιλογές"

Ο Αντρέι Κράμαριτς μίλησε στην Κροατία για τα σενάρια μετεγγραφής του που αγγίζουν και τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος θέλει δανεισμό για να μην χάσει το EURO 2016.

Ο Αντρέι Κράμαριτς είναι από τους παίκτες που απασχολούν τον ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά σενάρια του Γενάρη. Και ο ίδιος μίλησε γι' αυτά σε ιστοσελίδα της Κροατίας. Αρχικά, τόνισε:

"Γνωρίζω τα λιγότερα για όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια. Δε σκεφτόμουν να φύγω τώρα, μένοντας υπομονετικός και βλέποντας σύντομα τι θα γίνει με το μέλλον μου, τι είναι καλύτερο για εμένα. Όπως οι περισσότεροι στη θέση μου θέλω να παραμείνω και να αγωνιστώ στη Λέστερ. Αλλά θα πρέπει να δούμε όλες τις επιλογές".

Στη συνέχεια "έδειξε" ότι αυτό που τον καίει, είναι να πάει οπωσδήποτε στα τελικά του EURO 2016 στη Γαλλία. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Θα βάλω τα δυνατά μου για να πάω στη Γαλλία. Είναι μεγάλη μου επιθυμία και τιμή μου να αγωνιστή για την Εθνική μου ομάδα. Αν μιλήσω με τους ανθρώπους της Λέστερ για το ενδεχόμενο να πάω δανεικός, νομίζω ότι θα με καταλάβουν. Ο μόνος λόγος να φύγω αυτή τη στιγμή από τη Λέστερ, έστω και προσωρινά, είναι γιατί θέλω να πάρω σίγουρα στο Euro".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ