ΙΣΠΑΝΙΑ

Δεν παίζει αλλά αποθεώνεται ο Παπαδόπουλος

Δεν παίζει αλλά αποθεώνεται ο Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έπειτα από αρκετό καιρό χρησιμοποιήθηκε για 20 λεπτά στον αγώνα της Θέλτα κόντρα στη Νουμάνθια γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο 29χρονος άσος είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής στον σύλλογο του Βίγκο.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε κοντά στον Άρη, ωστόσο η μεταπήδηση του δεν τελεσφόρησε. Ο Πάκο Ερέρα αποφάσισε στο τελευταίο ματς με τη Νουμάνθια να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή στο 71΄.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παρότι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ούτε ένα γκολ στην καριέρα του στη Θέλτα Βίγκο παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών.

Οι φίλοι της ισπανικής ομάδας ζητωκραύγαζαν το όνομα του Παπαδόπουλου γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στον διεθνή άσο.

" Ήμουν πολύ χαρούμενος. Είναι παράξενο που οι οπαδοί δείχνουν ικανοποιημένοι με έναν παίκτη που δεν παίζει πολύ και δεν σκοράρει.

Δεν πιστεύω πως είναι κάτι που έχει ξανασυμβεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, Αγωνίστηκα για 20 λεπτά, είχα ευκαιρία να σκοράρω όμως το πιο σημαντικό είναι πως νίκησε η ομάδα και αυτό μετράει" ανέφερε ο "Παπ" προσθέτοντας πως επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Γαλλικίας.

" Όλοι ονειρευόμαστε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Θα ήθελα να παραμείνω να παραμείνω για 2,5 χρόνια όπως προβλέπει το συμβόλαιο μου. Θέλω να παίζω, όμως σέβομαι πολύ τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ