ΚΟΣΜΟΣ

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Η επέλαση του Νεϊμάρ, η φωτοβολίδα του Χουλκ, η κανονιά του Φαν Πέρσι, το τακουνάκι του Σαντάο και άλλες έξι γκολάρες! Δείτε το πιο συγκλονιστικό top-10 (video)

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε πολλά εντυπωσιακά γκολ ανά τον πλανήτη, έτσι το top-10 είναι συγκλονιστικό και κόβει την ανάσα.

Ο Αλέξ εκτελεί το κόρνερ, ο Μίροσλαβ Στοχ "οπλίζει" και με φανταστικό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ, ενώ από την Τουρκία έρχεται άλλο ένα, το τέρμα του Νετσατί Ατές της Γαλατάσαράι.

Ο Νεϊμάρ πέτυχε χατ-τρικ για την Σάντος κόντρα στην Ιντερνασιονάλ στο Copa Libertadores, το ένα γκολ με πέναλτι και τα άλλα δύο με... απελάσεις, με το πρώτο όμως να είναι για όσκαρ.

Ο Σαντάο χάρισε σπουδαία νίκη στην Σπόρτινγκ με "τακουνάκι" επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Europa League, από όπου προέρχεται και το γκολ του Σιμάο, το λιγότερο εντυπωσιακό από τα 10.

Στο πορτογαλικό ντέρμπι ο Χουλκ της Πόρτο "εκτέλεσε" την Μπενφίκα, "κανονιά" στις καθυστερήσεις έριξε ο Ρόμπιν φαν Πέρσι μέσα στο "Άνφιλντ", ενώ ο Άσλεϊ Γιανγκ με άψογο πλασέ πέτυχε το ένα από δύο γκολ για την ManUtd κόντρα στην Τότεναμ.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το top-10 και το super γκολ από την Ασία, με τον Ενβερτίνιο να σκοράρει με "ψαλιδάκι", έπειτα από πάσα του Έβερτον Σάντος με "ψαλιδάκι"(!), αλλά και ένα γκολ πίσω από την σέντρα, το οποίο πέτυχε ο Τζόρντι Σουμέτρα της Έλτσε.

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (02-08/03)...

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ