ΙΤΑΛΙΑ

Ξανά στον πάγκο της Πίζα ο Γκατούζο!

Ξανά στον πάγκο της Πίζα ο Γκατούζο!

Ένα μήνα μετά την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Πίζα, ο Τζενάρο Γκατούζο επιστρέφει και αναλαμβάνει ξανά τα ηνία της ομάδας της Serie B!

Gennaro Gattuso è tornato (Ο Τζενάρο Γκατούζο επέστρεψε). Aυτή είναι η φράση που θα βρίσκεται την Παρασκευή (2/9) στα χείλη όλων των οπαδών της Πίζα, καθώς ένα μήνα μετά την παραίτηση που υπέβαλε από την τεχνική ηγεσία επικαλούμενοςτότε οικονομικά, ιδιοκτησιακά και διοικητικά προβλήματα, ο Τζενάρο Γκατούζο πιάνει ξανά το τιμόνι της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος, ο οποίος υπό την καθοδήγηση του άλλοτε παγκόσμιου πρωταθλητή με την εθνική Ιταλίας εξασφάλισε την περασμένη σεζόν την άνοδο στη Serie B, ο Γκατούζο θα διευθύνει την προπόνηση της Πίζα το απόγευμα της Παρασκευής με ανοιχτές τις πόρτες για το κοινό.

"Τα λέμε στην προπόνηση στο στάδιο. Θα είναι δύσκολα αλλά δεν φοβάμαι", δήλωσε χαρακτηριστικά για το νέο του ξεκίνημα ο 38χρονος τεχνικός.

Όσο για το τι μεσολάβησε και επέστρεψε στην άκρη του πάγκου ο πρώην τεχνικός των Παλέρμο, ΟΦΗ και Σιόν; Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με το σύλλογο να περνάει σε όμιλο επενδυτών από το Ντουμπάι έναντι του ποσού των 6.200.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Πίζα για την αποψινή προπόνηση με Γκατούζο:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ