ΙΤΑΛΙΑ

Παραιτήθηκε από την Πίζα ο Γκατούζο

Παραιτήθηκε από την Πίζα ο Γκατούζο

Δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Πίζα ο Ρίνο Γκατούζο, επικαλούμενος οικονομικά, ιδιοκτησιακά και διοικητικά προβλήματα.

Το έχει η μοίρα του Τζενάρο Γκατούζο να μπλέκει με ομάδες πού έχουν ιδιοκτησιακά, διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Ή μάλλον, τον ελκύουν τέτοιου είδους ομάδες, όπως συνέβη με τον ΟΦΗ στη χώρα μας και την Πίζα αυτή τη φορά...

Ο παλαίμαχος αμυντικός χαφ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία, επειδή διαπιστώνει ότι το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο. Παρότι μόλις πριν τρεις μήνες πανηγύρισε την άνοδο στη Serie B, εντούτοις προτίμησε να φύγει παρά να συμβιβαστεί με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

"Ως αποτέλεσμα νέων, σοβαρών, συνεχόμενων και μην αποδεκτών εμποδίων με την ομάδα, τα οποία αποτρέπουν μία κατάλληλη και ώριμη συνεργασία και επειδή έχω σεβασμό για τους φιλάθλους και την πόλη, είναι αναγκασμένος να παραιτηθώ από προπονητής της Pisa FC. Είναι υποχρεωμένος να παραιτηθώ μαζί με το επιτελείο μου" ανέφερε ο Γκατούζο σε γραπτή δήλωση του.

Έπειτα, πρόσθεσε: "Μετέφερα την απόφαση μου στη διοίκηση και η αντίδραση της με έπεισε ότι αποφάσισα ορθά και ότι δεν είχα εναλλακτική επιλογή. Τις τελευταίες εβδομάδες ξεπεράστηκαν πολλά όρια μου".

Ρίνο, δεν είναι της μοίρας σου να εργαστείς υπό κανονικές συνθήκες...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ