SERIE A

Το νέο "χτύπημα" του Σισέ!

Το νέο "χτύπημα" του Σισέ!

Πανέτοιμος για το αποψινό ματς με τη Σιένα εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πόσταρε στο Twitter του ένα απόφθεγμα διάσημου Αμερικανού συγγραφέα. Διαβάστε το story.

"Mεταγραφές τον Ιανουάριο; Τους έχουμε στην ομάδα μας και είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ". Τάδε έφη Έντι Ρέγια, την παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος της Λάτσιο με τη Σιένα, και ο Τζιμπρίλ Σισέ βρήκε λίγη ώρα αργότερα την ευκαιρία να εκφράσει τις δικές του σκέψεις μέσω Twitter.

"Δεν ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι, ώσπου η μοναδική επιλογή που έχεις είναι να γίνεις δυνατός", έγραψε στη σελίδα του ο Γάλλος άσος των "λατσιάλι", για να "δανειστεί" λίγη ώρα αργότερα κάτι που έχει γράψει σε βιβλία του ο Αμερικανός συγγραφέας μπεστ-σέλερ, Χάρβεϊ Μακ Κέι.

"Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ξυπνάς το πρωί με τύψεις. Οπότε, να αγαπάς τα άτομα που σου φέρονται καλά, να συγχωρείς όσους δεν το κάνουν, και να πιστεύεις ότι τα πάντα έχουν μία αιτία που συμβαίνουν.

Εάν έχεις μία ευκαιρία, άρπαξέ την. Εάν σου αλλάξει τη ζωή, άφησέ το να συμβεί. Ουδείς λέει ότι θα είναι εύκολο, το μόνο που μπορεί να σου υποσχεθεί κανείς είναι ότι θα αξίζει τον κόπο".

Να σημειωθεί ότι βάσει ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα είναι στη βασική ενδεκάδα της Λάτσιο κόντρα στη Σιένα, με τον Έντι Ρέγια να προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιήσει δίπλα στον Μίροσλαβ Κλόζε, σε σύστημα 4-4-2.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ