ΣΤΗΛΕΣ

Όταν ο Σισέ γνώρισε τον Μακέντα

Όταν ο Σισέ γνώρισε τον Μακέντα

Τα λόγια συμπαράστασης του Φεντερίκο Μακέντα προς τον Τζιμπρίλ Σισέ γέννησαν μία δυνατή φιλία. Ο ρόλος του Πατρίς Εβρά, το δείπνο των δύο στο Μάντσεστερ και το δώρο γενεθλίων με... στρείδια!

"Δώστε του χρόνο! Είμαι σίγουρος πως όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ πετύχει το πρώτο του τέρμα μετά από ένα διάστημα ξηρασίας, δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει τίποτα", είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο Φεντερίκο Μακέντα αναφορικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ και την αφλογιστία που τον σημαδεύει για πάνω από τρεις μήνες, και τα λόγια του αυτά μόνο απαρατήτητα δεν πέρασαν από τον "Νο 99" των Ρωμαίων.

Τουναντίον... Όπως αποκάλυψαν ιταλικά ΜΜΕ, ο πρώην σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού ενθουσιάστηκε από τα καλά λόγια που άκουσε από τον συνάδελφό του, με τον οποίο δεν γνωριζόταν προσωπικά, και φρόντισε ώστε οι δυο τους να έρθουν σε επαφή.

"Ο Σισέ ζήτησε το νούμερο του τηλεφώνου μου από τον Πατρίκ Εβρά. Βγήκαμε για δείπνο έξω πριν από λίγες ημέρες, όπου είχε έρθει στην Αγγλία με την οικογένειά του για να περάσει τις διακοπές", δήλωσε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και πρόσθεσε:

"Είδε ότι τον υπερασπίστηκα και ήθελε με αυτό τον τρόπο να με ευχαριστήσει".

Κουβέντα στο Twitter και αποκάλυψη για στρείδια

Φυσικά, το προ ημερών δείπνο των δύο ανδρών σε εστιατόριο του Μάντσεστερ, σχολιάστηκε τόσο από τον Σισέ όσο και από τον Μακέντα, σε συζήτηση που είχαν την Τετάρτη (28/12) μέσω Twitter.

"Αδερφέ, ευχαριστώ για τη βραδιά! Θα δείξεις ποιος είσαι! Φόρτσα Λάτσιο", έγραψε στη σελίδα του ο Μακέντα, με τον Σισέ να απαντάει εντός ολίγων λεπτών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ναι αδερφέ, όλα είναι εντάξει. Τώρα ξέρω τι να σου αγοράσω για τα γενέθλιά σου: στρείδια".

Ακολούθησε το τελευταίο τουιτάρισμα από πλευράς Μακέντα, με τον νεαρό φορ των πρωταθλητών Αγγλίας να στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στον Γάλλο άσο:

"Χαχαχαχα, σε αγαπώ αδερφέ... καλή επιστροφή και σκότωσέ τους".

Ο μαχητής Σισέ δεν φεύγει από τη Λάτσιο

Όσον αφορά στο τι γνώμη απεκόμμισε ο Φεντερίκο Μακέντα μέσα από το δείπνο που μοιράστηκε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ιδού η απάντησή του:

"Τον είδα να έχει μεγάλα κίνητρα, είναι μαχητής και είμαι πεπεισμένος πως οι έξι μήνες που έρχονται θα είναι δικοί του. Είπα στον Τζιμπρίλ να παραμείνει ήρεμος, επειδή στην Ιταλία οι κριτές είναι πάντα πάρα πολύ βιαστικοί.

Κάτι ξέρω και εγώ. Εκείνος μου απάντησε ότι όταν αρχίσει να βάζει γκολ δεν θα σταματάει. Δεν θα αφήσει τη Λάτσιο, θέλει να κατακτήσει άπαντες μέσα στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ