ΙΤΑΛΙΑ

Στο τοπ-11 των χειρότερων παικτών ο Τζόρβας

Στο τοπ-11 των χειρότερων παικτών ο Τζόρβας

Στην λίστα με τους χειρότερους παίκτες της Serie A για το 2011 συμπεριέλαβε τον Αλέξανδρο Τζόρβα η ιταλική έκδοση του Eurosport. Διαβάστε τι αναφέρουν για τον Έλληνα κίπερ.

Πριν λίγους μήνες ο Αλέξανδρος Τζόρβας έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να κάνει πράξη το όνειρό του και να να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ιταλικό, όμως το φινάλε του 2011 τον βρίσκει να έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Παλέρμο από τον Μπενούσι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα με τους χειρότερους παίκτες της Serie A για το 2011, σύμφωνα με την ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας Eurosport.

Το κείμενο για τον Τζόρβα αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αλέξανδρος Τζόρβας: Μία αποτυχία! Αλλά η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Πίολι και στον Μάντζια. Εάν οι υπεύθυνοι αποφάσιζαν να αντικαταστήσουν τον Σιρίγου με έναν τερματοφύλακα ανάλογης αξίας, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Απέδειξε ότι ο Έλληνας γκολκίπερ έχει χάσει τη δουλειά του, αποτελεί το γεγονός ότι του πήρε τη θέση ο ασταθής Μπενούσι".

Όσο για τους υπόλοιπους 10 που απαρτίζουν την "άχαρη" αυτή λίστα, είναι οι: Κιάερ (Ρόμα), Φιντέλεφ (Νάπολι), Κίβου (Ίντερ), Κράσιτς (Γιουβέντους), Σνάιντερ (Ίντερ), Κούκα (Τζένοα), Καρζά (Φιορεντίνα), Πάτο (Μίλαν), Τζιλαρντίνο (Φιορεντίνα), Μιλίτο (Ίντερ).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ