SERIE A

Ο Σισέ πάει... Στουτγκάρδη;

Ο Σισέ πάει... Στουτγκάρδη;

Τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ ολοένα και φουντώνουν στην Ιταλία. Το τελευταίο θέλει τη Λάτσιο να συζητά με Στουτγκάρδη για την ανταλλαγή του με τον Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς! Διαβάστε το story.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport", οι δύο σύλλογοι έχουν μιλήσει και βλέπουν με ιδιαίτερα θετικό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική, με δεδομένο ότι ο Έντι Ρέγια χρειάζεται έναν μέσο και οι Γερμανοί ψάχνουν έναν παίκτη για να ενισχύσει την επιθετική τους γραμμή.

Η ίδια εφημερίδα υπογραμμίζει πως για να γίνει αυτό το deal θα πρέπει να ξεπεραστούν δύο "αγκάθια". Το πρώτο είναι το γεγονός πως για τον 24χρονο Σέρβο μέσο (άλλοτε παίκτη της Φιορεντίνα) έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γιουβέντους και το δεύτερο είναι πως θα πρέπει να πειστεί ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού να φύγει από τη Ρώμη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπουντεσλίγκα.

Σε περίπτωση πάντως που ο Σισέ αποχωρήσει από το "Ολίμπικο", η Λάτσιο αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση φορ, με τον Λούκας Ποντόλσκι της Κολωνίας να αποτελεί εδώ και καιρό την πρώτη επιλογή.

Και αυτό γιατί ο Μίροσλαβ Κλόζε έχει πατήσει τα 33 και ο αρχηγός Τομάζο Ρόκι είναι ήδη 35, με τους "λατσιάλι" να θέλουν να φρεσκάρουν την γραμμή κρούσης με έναν ποιοτικό παίκτη ο οποίος θα έχει αρκετά χρόνια μπάλας στα πόδια του (ο Ποντόλσκι είναι μόλις 26 ετών).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ