SERIE A

Κρανιότι: "Να πάει από εκεί που ήρθε ο Σισέ..."

Κρανιότι: "Να πάει από εκεί που ήρθε ο Σισέ..."

Ο πρώην πρόεδρος της Λάτσιο μίλησε με σκληρά λόγια κατά του Τζιμπρίλ Σισέ, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη στην ιταλική ομάδα.

"Ο Σισέ είναι καλύτερα να επιστρέψει εκεί που ήταν. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, κατάφερε πολλά ωραία πράγματα αλλά δεν είναι σταθερός", τόνισε ο Σέρτζο Κραντιότι μιλώντας σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, και πρόσθεσε αναφορικά με τον Γάλλο άσο:

"Μεγαλώνει στην ηλικία του, η καριέρα του λέει ότι γύρισε ως τσιγκάνος όλη την Ευρώπη, θα έλεγα ότι δεν είναι αξιόπιστος για να έχει το ρόλο του ηγέτη".

Όσον αφορά στο αν η ομάδα της "αιώνιας πόλης" πρέπει να κινηθεί για επιθετικό σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σισέ, ο Κρανιότι επεσήμανε πως το πρόβλημα είναι στη μεσαία γραμμή.

"Αν έφευγε ο Σισέ, εγώ θα συνέχιζα με τους επιθετικούς που υπάρχουν στο ρόστερ, γιατί αν πρέπει αναγκαστικά να υπάρξει ενίσχυση αυτή θα πρέπει να γίνει στο χώρο του κέντρου.

Αυτή είναι η προτεραιότητα, γιατί οι μέσοι είναι εκείνοι που κρίνουν τα παιχνίδια".

Tάρε: "Αν δεν ζητήσει να φύγει, ο Σισέ παραμένει"

Από την πλευρά του πάντως, ο γενικός διευθυντής της Λάτσιο Ίλι Τάρε ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ, παρά μόνο αν ζητήσει ο ίδιος να φύγει από το "Ολίμπικο".

"Η Οσερ δεν εμφανίστηκε ποτέ για να μας ζητήσει τον Σισέ και ταυτόχρονα ο παίκτης δεν μας έχει ζητήσει να τον πουλήσουμε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη στιγμή που δεν έχει παρουσιαστεί ο ίδιος και μας ζητήσει να φύγει. Ο Σισέ είναι υπερήφανος και δεν πιστεύω ότι θα φύγει χωρίς να παλέψει.

Η εμπειρία από τους Πάντεβ και Λεντέσμα μας βοήθησε, ήταν ένα μάθημα που μας έκανε να αποφασίσουμε πως δεν θα διαπραγματευτούμε με παίκτη που δεν θέλει να παραμείνει.

Η Λάτσιο είναι σημείο εκκίνησης και όχι αναχώρησης", δήλωσε χαρακτηριστικα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ