SERIE A

Θέλει να φύγει από τη Λάτσιο ο Σισέ

Lazio's French forward Djibril Cisse reacts after missing a goal during the Italian Serie A football match between Lazio and Palermo on September 25, 2011, at Rome's Olympic stadium. The match ended in a 0-0 draw. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO (Photo credit should read ANDREAS SOLARO/AFP/Getty Images)
Lazio's French forward Djibril Cisse reacts after missing a goal during the Italian Serie A football match between Lazio and Palermo on September 25, 2011, at Rome's Olympic stadium. The match ended in a 0-0 draw. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO (Photo credit should read ANDREAS SOLARO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Τζιμπρίλ Σισέ εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει από τη Λάτσιο, αποκαλύπτει η ιταλική "Corriere dello Sport". Σενάρια για ενδιαφέρον του Άγιαξ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτέλεσε μία από τις πιο τρανταχτές μεταγραφές της Λάτσιο το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν αποκλείεται η παρουσία του στην Ιταλία να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα (23/12) η ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" ο Τζιμπρίλ Σισέ εμπιστεύτηκε στους συμπαίκτες του πως επιθυμεί να φύγει, καθώς είναι πολλά πράγματα που τον έχουν απογοητεύσει αυτούς τους μήνες που είναι κάτοικος Ρώμης.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο αυτά είναι: η επιθετική αφλογιστία που κυνηγάει τον παίκτη (έχει ένα μόνο γκολ στη Serie A και αυτό στις 15 Σεπτεμβρίου), η θέση που παίζει στο γήπεδο (στα άκρα) που δεν τον ικανοποιεί, αλλά και τα πρόσφατα "σφυρίγματα" που ακούστηκαν εις βάρος του από μερίδα οπαδών στο "Ολίμπικο" (όχι από τους οργανωμένους),.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού άφησε την Πέμπτη την Ιταλία και πέταξε με προορισμό το Λίβερπουλ, με την "Corriere dello Sport" να υπογραμμίζει με νόημα ότι από σήμερα μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο άλλωστε το ζωηρό ενδιαφέρον της Οσέρ για να τον επαναπτρίσει, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τους ανθρώπους του Άγιαξ να εξετάζουν την περίπτωση του 30χρονου φορ.

Την ίδια ώρα πάντως, η Λάτσιο δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει (έδωσε 5.800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και πληρώνει ετήσιο συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ στον παίκτη), με τον γενικό διευθυντή της Ίλι Τάρε να δηλώνει πριν το ματς με την Κιέβο:

"Ο Σισέ είναι σημαντικός για τη Λάτσιο, του λείπει μόνο το γκολ. Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ