SERIE A

Συμπαίκτες Σισέ-Τζόρβας;

Συμπαίκτες Σισέ-Τζόρβας;
INTIME SPORTS

Αθλητική ιστοσελίδα της Σικελίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στην Παλέρμο το Γενάρη. Αναλυτικά το δημοσίευμα.

Το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο παραμένει αμφίβολο (ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της αφλογιστίας που τον συνοδεύει από τις 15 Σεπτεμβρίου), και τα δημοσιεύματα που θέλον τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να αποχωρεί τον Ιανουάριο από τη Ρώμη αυξάνονται και πληθύνονται.

Έτσι, μετά από τις φήμες που ήθελαν Οσέρ και Άγιαξ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, το τελευταίο σενάριο θέλει τον 30χρονο σούπερ σταρ να απασχολεί και την Παλέρμο, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην συμπαίκτης του στους "πράσινους", Αλέξανδρος Τζόρβας.

Συμπαίκτες Σισέ-Τζόρβας;

Το δημοσίευμα για τον Τζιμπρίλ Σισέ

"Ο Γαλλο-ιβοριανός της Λάτσιο Τζιμπρίλ Σισέ είναι στα μαχαίρια με τη διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας. Η είδηση μίας πιθανής μεταγραφής του στην Παλέρμο από τον Ιανουάριο έχει δει το φως της δημοσιότητας", αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "Rosanerochannel.com", και συνεχίζει:

"Στη Λάτσιο πέτυχε μόνο 5 γκολ συνολικά αλλά οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται (στον Παναθηναϊκό πέτυχε 55 γκολ σε 89 ματς).

Η Παλέρμο βρίσκεται εν τω μεταξύ στην αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού, μπορεί να είναι αυτός ο Σισέ; Κόστισε στη Λάτσιο 5.800.000 ευρώ ενώ το κασέ του είναι περίπου 2.000.000 ευρώ ετησίως, Λοιπόν, ουτοπία;"

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ