SERIE A

Ρέγια: "Μεταγραφή του 2012 ο Σισέ"

Ρέγια: "Μεταγραφή του 2012 ο Σισέ"

Ο Έντι Ρέγια αλλάζει το σύστημα σε 4-4-2 για το ματς με τη Σιένα, με τον Σισέ παρτενέρ του Κλόζε στην επίθεση. "Έχει... αδυνατίσει", δήλωσε για τον Γάλλο φορ ο τεχνικός της Λάτσιο.

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στο φετινό Καμπιονάτο και να αγνοεί τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα από τις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι άνθρωποι της Λάτσιο δεν του... γυρίζουν την πλάτη.

Όπως αποκάλυψε ο Έντι Ρέγια στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τη Σιένα, θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, με επιθετικό δίδυμο τους Κλόζε και Σισέ.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει χρυσή ευκαιρία να δείξει την αξία του στον προπονητή του, μιας που στο σύστημα 4-3-3 προσπαθούσε (ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές) να απειλήσει από τα πλάγια.

"Τον βλέπω να έχει κίνητρα. Είναι αδυνατισμένος (σ.σ δήλωσε πως έχει χάσει πάνω από δύο κιλά) και θέλει να επιστρέψει δυναμικά", ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφορικά με τον "Τζιμπ" ο έμπειρος τεχνικός, και συνέχισε:

"Από πνευματική άποψη είναι εντάξει, θέλει να φανεί χρήσιμος στο σχέδιο αυτής της Λάτσιο. Ο Τζιμπρίλ αισθάνεται πως είναι φορ που παίζει στην κορυφή, αλλά στην αρχή τα είχε πάει πολύ καλά τόσο παίζοντας αριστερά όσο και δεξιά.

Ο Σισέ χρειάζεται μόνονα ξαναβρεί τον εαυτό του. Εάν ο Σισέ και ο Ερνάνες καταφέρουν να έχουν την απόδοση που όλοι περιμένουμε σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν, θα είναι τα πραγματικά αποκτήματα του 2012".

Ίσως με αυτά τα λόγια ο Ρέγια να είχε στο μυαλό του και τη σεζόν 2007-08 του Σισέ στη Μαρσέιγ, με τον Γάλλο φορ να έχει μόλις 2 γκολ μέχρι τα Χριστούγεννα, για να πετύχει άλλα 16 στο δεύτερο μέρος της σεζόν.

Όσον αφορά στους έντεκα που θα ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στη Σιένα αυτοί θα είναι οι: Μπιτσάρι (τέρμα), Σκαλόνι, Μπιάβα, Στανκεβίτσιους, Ράντου (άμυνα), Λεντέσμα, Τσάνα, Λούλιτς, Σκούλι (κέντρο), Κλόζε, Σισέ (επίθεση).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ