SERIE A

Μπενίτεθ: "Θυμίζει τη Λίβερπουλ αυτη η Νάπολι"

Μπενίτεθ: "Θυμίζει τη Λίβερπουλ αυτη η Νάπολι"

Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις ομοιότητες της Λίβερπουλ με τη Νάπολι και εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιτυχίες με τους "παρτενοπέι". "Κουνάει μαντήλι" σε Καβάνι, Ντζέκο και Γκόμεθ οι υποψήφιοι διάδοχοί του.

Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις ομοιότητες της Λίβερπουλ με τη Νάπολι και εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιτυχίες με τους "παρτενοπέι". Πλησιάζει το "αντίο" σε Καβάνι, Ντζέκο και Γκόμεθ οι υποψήφιοι διάδοχοί του.

"Ένας από τους λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση για τον πάγκο της Νάπολί ήταν ο ενθουσιασμός και το πάθος του κόσμου, όλο αυτό μου θυμίζει την εποχή που ήμουν στη Λίβερπουλ", δήλωσε ο Ισπανός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Minuto 116" και πρόσθεσε:

"Έχουμε πάρα πολλούς ποιοτικούς παίκτες και μία εκπλητική πείνα για επιτυχίες. Ελπίζω ότι αυτή η νέα μου περιπέτεια στην Ιταλία θα διαρκέσει πολύ επειδή αυτό θα σήμαινε πως θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας.

Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τη Νάπολι, θέλω μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, που θα ξέρει να διαχειρίζεται καλά τα παιχνίδια, που θα είναι φιλόδοξη και θα πιστεύει στον εαυτό της".

Μπενίτεθ: "Θυμίζει τη Λίβερπουλ αυτη η Νάπολι"

Πάντως, η Νάπολι της νέας σεζόν που ονειρεύεται ο Ράφα Μπενίτεθ θα πρέπει να μάθει να ζει, όπως όλα δείχνουν, χωρίς το μεγάλο αστέρι της εδώ και τρία χρόνια, Έντινσον Καβάνι, που τα ρεπορτάζ τον φέρνουν μία ανάσα από το να μετακομίσει στο Παρίσι.

Μπενίτεθ: "Θυμίζει τη Λίβερπουλ αυτη η Νάπολι"

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Παρί θα καλύψει τη ρήτρα των 63.000.000 ευρώ ενώ θα προσφέρει και συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 10.000.000 ευρώ στον "Matador", με τους Παριζιάνους να φιλοδοξούν μάλιστα να ανακοινώσουν τη μεταγραφή μέχρι την Τετάρτη (10/7).

Οι "παρτενοπέι" δεν κάθονται πάντως με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν ήδη εντοπίσει τους παίκτες που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Καβάνι αλλά και θα διαχειριστούν την πίεση από την -πάντα απαιτητική- εξέδρα.

Μπενίτεθ: "Θυμίζει τη Λίβερπουλ αυτη η Νάπολι"

Αυτοί είναι οι Έντιν Ντζέκο και Μάριο Γκόμεθ, με τον Μπενίτεθ να καλείται να επιλέξει έναν από τους δύο για αντί-Καβάνι, ενώ οι Ναπολιτάνοι έχουν βάλει στο μάτι και τον Αμπέλ Ερνάντες ως μπακ-απ για την επιθετική τους γραμμή.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ