ΙΤΑΛΙΑ

"Αγκαλιάζει" με χρυσό συμβόλαιο τον Καβάνι η Παρί

"Αγκαλιάζει" με χρυσό συμβόλαιο τον Καβάνι η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει μόνη της... μπάλα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Έντινσον Καβάνι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Νάπολι. Ποιό το ιλιγγιώδες ποσό που προσφέρουν οι Παριζιάνοι.

Ο Έντινσον Καβάνι αποτελεί τον διακαή πόθο σχεδόν κάθε μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας αυτό το καλοκαίρι αλλά τελικά αυτή που φαίνεται πως θα εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του για τα επόμενα χρόνια είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, ταξίδεψε στη Ρώμη και είχε συνάντηση αργά το βράδυ της Πέμπτης με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις (επέστρεψε από την Ελλάδα όπου βρέθηκε για λίγες ημέρες) και τον μάνατζερ του παίκτη, Πιερπάολο Τριούλτσι.

Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν βρει τη "χρυσή τομή" κοντά στα 64.000.000 ευρώ (αντί για τα 70.000.000 ευρώ που ήτα το ποσό που προβλεπόταν συνολικά βάσει ρήτρας), με την ιστοσελίδα "Sportmediaset" να επισημαίνει πως αυτό που μένει πλέον είναι να δοθεί και το "Ok" από τον 26χρονο επιθετικό.

Όσον αφορά δε στον "Matador", οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι αποφασισμένοι να τον "χρυσοπληρώσουν" καθώς του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων, με "καθαρές" ετήσιες απολαβές ύψους 10.000.000 ευρώ!

"Αγκαλιάζει" με χρυσό συμβόλαιο τον Καβάνι η Παρί

Απέναντι σε μία τέτοια πρόταση η Νάπολι δύσκολα μπορεί να προσφέρει κάτι αντίστοιχο για να τον κρατήσει, ενώ ο Καβάνι επικοινώνησε -σύμφωνα με δημοσίευμα- με τον Χαβιέρ Παστόρε για να του ζητήσει πληροφορίες για την Παρί και τον τρόπο ζωής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Να σημειωθεί ότι οι προτάσεις που είχαν καταθεί μέχρι στιγμής στη Νάπολι απείχαν σημαντικά από τα ποσά που προτίθεται να δαπανήσει η Παρί για τον Ουρουγουανό.

Η Τσέλσι παραχωρούσε 35 εκ.ευρώ μαζί με τον Φερνάντο Τόρες, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στα 50 εκ.ευρώ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση παρά τις συνεχείς δηλώσεις του Ουρουγουανού πως "παιδικό μου όνειρο ήταν να παίξω στη Ρεάλ".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ