ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπλέκουν τον ΠΑΟΚ με πιθανή επιστροφή Βιεϊρίνια

Μπλέκουν τον ΠΑΟΚ με πιθανή επιστροφή Βιεϊρίνια

Στην ηλεκτρονική της έκδοση η "Bild" αποκαλύπτει ότι υπάρχει σενάριο επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, αν και δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

"Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά", αναφέρει μια γνωστή ρήση και μένει να δούμε αν ισχύει και στην περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Για την εγκυρότητα και το κύρος της "Bild" ουδείς μπορεί να αμφιβάλει, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως ό,τι γράφει, αποτελεί θέσφατο και ισχύει 100%.

Όπως και να 'χει, για μια ακόμη φορά αναπτύσσεται σεναριολογία γύρω από τον διεθνή Πορτογάλο και τον ΠΑΟΚ, με την ηλεκτρονική έκδοση του Μέσου να αναφέρει πως "ο ΠΑΟΚ εξετάζει την επιστροφή του πρωταθλητή Ευρώπης Βιεϊρίνια", με την αναφορά να γίνεται με αφορμή τη μετεγγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ στην Παρί Σεν Ζερμέν και στους έξι ποδοσφαιριστές της Βόλφσμπουργκ που ακούγονται για άλλες ομάδες.

Κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση και το όνομα του Βιεϊρίνια, ο οποίος πολλάκις έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν, ενώ και ο ίδιος έχει πει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, ούτε ασχολείται βέβαια να πει το οτιδήποτε για το θέμα.

Οι δεσμοί του Πορτογάλου με την χώρα μας είναι έντονοι, μιας και έχει παντρευτεί Ελληνίδα, σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και ντε πρέπει ο ΠΑΟΚ να τον πάρει πίσω. Το μέλλον θα δείξει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι ευχές των Ελλήνων του ΠΑΟΚ αμοντάριστες
Σταφυλίδης : "Είπα όχι στον ΠΑΟΚ, υπάρχει ενδιαφέρον από Μίλαν"
Στάση αναμονής από Ντίναμο για Λέοβατς
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ