ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σταφυλίδης : "Είπα όχι στον ΠΑΟΚ, υπάρχει ενδιαφέρον από Μίλαν"

Σταφυλίδης : "Είπα όχι στον ΠΑΟΚ, υπάρχει ενδιαφέρον από Μίλαν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης, σε δηλώσεις του εξήγησε γιατί είπε "όχι" στον ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μίλαν.

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κώστα Σταφυλίδη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 23χρονος διεθνής Έλληνας αριστερός full back της Άουγκσμπουργκ, υποστηρίζοντας παράλληλα στη συνέντευξη που παραχώρησε στη "Live Sport" πως είπε όχι στην πρώην του ομάδα, ΠΑΟΚ, γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σταφυλίδης:

Για τη κρούσητου ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού: "Υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες κρούση από τον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη, αλλά θα συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Δεν είναι η ώρα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν κάποια στιγμή γυρίσω, έχω πει ότι θα είναι για τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου. Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Για τον Ολυμπιακό δεν είχα κάτι πρόσφατα. Το περασμένο καλοκαίρι μου είχε μεταφερθεί απλά ένα ενδιαφέρον, αλλά τίποτα συγκεκριμένο".

Για το ενδιαφέρον της Μίλαν: "Με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση... Τι να πω; ΟΚ, ναι ισχύει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι σίγουρο... Έχω συμβόλαιο με την Άουγκσμπουργκ και πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η ομάδα μου. Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου, είναι λεπτό το ζήτημα, θα είναι καλύτερα να ρωτήσετε εκείνον. Εγώ είμαι ευχαριστημένος στην Άουγκσμπουργκ και αυτή τη στιγμή κοιτάω τη δουλειά μου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει".

Για το ποσό με το οποίο τον πουλάει η Άουγκσμπουργκ: "Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα 4 εκατομμύρια, αλλά αυτή τη στιγμή με κοστολογεί με πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Το θετικό είναι ότι η ομάδα πήρε την πρόκριση στους "32" του Europa League, που είναι πολύ σημαντικό, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω. Περίμενα πολλά περισσότερα από τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Σημασία όμως έχουν τα έργα και όχι οι δηλώσεις. Με τις μεταγραφές που έγιναν και το υλικό που έχει η ομάδα, θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα στο πρωτάθλημα".

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: "Η Σάλκε δεν ξεκίνησε καλά την περίοδο, αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι τον Φεβρουάριο θα είναι σε καλή κατάσταση και το ίδιο ελπίζω να συμβεί και με τον ΠΑΟΚ. Αν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις, θα παώ να δω το παιχνίδι στη Γερμανία".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ