ΓΑΛΛΙΑ

Το γκολ του Μήτρογλου και το "Mitrogoal" του Μεντί

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Δείτε σε video το γκολ του Κώστα Μήτρογλου που ανάγκασε μέχρι και τον Μπενζαμέν Μεντί να τουιτάρει για χάρη του. (VIDEO)

Ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Κώστας Μήτρογλου στο ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Λιόν. Τελικά, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα του τη νίκη αφού ηττήθηκε με 3-2.

Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 64' και χρειάστηκε 20 λεπτά μέχρι να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 84' ο Παγέτ προσπάθησε να βγάλει κάθετη πάσα, η μπάλα κόντραρε στον Μορέλ και άλλαξε πορεία. Ο Μήτρογλου πετάχτηκε και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Το τέρμα του Μήτρογλου προκάλεσε τον πανηγυρισμό στο twitter και του Μπενζαμέν Μεντί. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι αμέσως μετά το τέρμα του Έλληνα επιθετικού έγραψε "Mitrogoal" το οποίο συνόδευσε και με αστραπές.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ