ΓΑΛΛΙΑ

Ένα μήνα φυλακή στον Μπραντάο!

Ένα μήνα φυλακή στον Μπραντάο!

Η συγγνώμη του Μπραντάο για το επεισόδιο με τον Μότα, δεν μετέβαλλε την άποψη του Δικαστηρίου του Παρισιού, που επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός μηνός στο Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαστιά. (VIDEO)

Ποινή φυλάκισης ενός μηνός και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλλε Δικαστήριο του Παρισιού στο Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαστιά, Μπραντάο, για την κουτουλιά στον Τιάγκο Μότα της Παρί Σεν - Ζερμέν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων, το βράδυ της 16ης Αυγούστου.

Ο εισαγγελέας είχε προτείνει φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή για το συμβάν της 16ης Αυγούστου, ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου του επέβαλλε την ανωτέρω ποινή, θεωρώντας πως η ενέργειά του απέναντι στον παίκτη της Παρί ήταν προσχεδιασμένη.

"Αυτή απόφαση είναι σε ευθεία γραμμή, με αυτό που συμβαίνει από την αρχή της υπόθεσης. Υπάρχει υπερβολή. Ήταν μία παράλογη πράξη, αλλά προήλθε από ξαφνική παρόρμηση.", δήλωσε ο δικηγόρος του Μπραντάο, που ήδη εκτίει το εξάμηνο διάστημα του αποκλεισμού του από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Canal +, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ αποκάλυψε ότι προκλήθηκε φραστικά από τον Τιάγκο Μότα.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Μπραντάο πιθανότητα θα εκτίσει την ποινή του με τη μορφή κοινωνικής εργασίας, ενώ δεν αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ