ΓΑΛΛΙΑ

Μπραντάο: "Συγγνώμη, αλλά με προσέβαλε"

Μπραντάο: "Συγγνώμη, αλλά με προσέβαλε"

Ο Μπραντάο "έσπασε" τη σιωπή του και μίλησε για την κουτουλιά στον Τιάγκο Μότα μετά τη λήξη της αναμέτρησης Παρί Σεν - Ζερμέν - Μπαστιά, το βράδυ της 16ης Αυγούστου. Ποια τα κίνητρά του. (VIDEO)

Ο Μπραντάο διανύει την περίοδο της εξάμηνης τιμωρίας του από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την κουτουλιά που έριξε στον Τιάγκο Μότα της Παρί Σεν-Ζερμέν, στις 16 του περασμένου Αυγούστου, στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης της Μπαστιά.

"Δεν ήθελα να τον χτυπήσω, ήθελα μόνο να μιλήσω μαζί του. Η κίνησή μου δεν ήταν προμελετημένη. Δεν ήθελα να παλέψω μαζί του, ήμουν συγκλονισμένος από την κίνησή μου και γι' αυτό έφυγα. Λυπάμαι για την κίνησή μου, το μετάνιωσα αμέσως. Θέλω να απολογηθώ γιατί είμαι ένας επαγγελματίας που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τα παιδιά. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έχουν δει αυτήν την χειρονομία.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, προσεβλήθη. Δεν θα το επαναλάβω, αλλά τα λόγια του ήταν ιδιαίτερα σκληρά για εμένα και την οικογένειά μου. Σε κάθε περίπτωση όμως, η κίνησή μου τον έβλαψε και έβλαψε και την φήμη μου. Νομίζω ότι έχω άσχημη εικόνα στη Γαλλία. Έχω αγωνιστεί με τη Μαρσέιγ, τη Σεντ-Ετιέν και την Μπαστιά, έχω πετύχει σημαντικά γκολ, κερδίσει τίτλους, είμαι ένας πολεμιστής που ποτέ δεν εγκαταλείπει τη μάχη. Δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Γαλλία, μία χώρα που με υποδέχθηκε πολύ καλά.", δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαστιά για το επίμαχο περιστατικό με τον Τιάγκο Μότα της Παρί Σεν-Ζερμέν, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ