EUROPA LEAGUE

Τοροσίδης: "Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ δίνουν χαρά στον κόσμο"

Τοροσίδης: "Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ δίνουν χαρά στον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε ότι Έλληνες και Κύπριοι έχουν ψυχή και καρδιά ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι με τη δύναμη του "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός θα φτάσει στους "8" του Europa League.

"Πιστεύω βάσει αποτελέσματος έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, αλλά στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, βάλαμε το γκολ, το όποιο μας έδωσε πολλά στον ψυχολογικό τομέα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ, ο οποιός σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να αντέξει τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), απάντησε:

"Μπορεί αν και στις αρχές Ιανουαρίου είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της και το δείχνει στο γήπεδο.

Δεν μ' αρέσει να μιλάω πολύ. Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο με τον Άρη και μετά ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με την Μέταλιστ".

Στη συνέχεια, ο "Τόρο" έδωσε συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τη μεγάλη του πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης, λέγοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας και Κύπρου κάνουν χαρούμενο όλο τον Ελληνισμό.

"Ένα μεγάλο μπράβο στο ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι οι Έλληνες, γιατί και οι Κύπριοι είναι Έλληνες, έχουν ψυχή και καρδιά.

Αυτά τα αποτελέσματα και ως ΑΠΟΕΛ και ως Ολυμπιακός δίνουν μία χαρά στον κόσμο μία ελπίδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε τόσο εμείς όσο και το ΑΠΟΕΛ.

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση, εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια του κόσμου ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

"Η Μέταλιστ δεν έκανε την τεράστια ευκαιρία, όλη η ομάδα αμύνθηκε αρκετά καλά και αν ήμασταν προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για γκολ.

Θα μπορούσαμε και δεύτερο γκολ, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε 90 λεπτά, θεωρώ ότι με τον κόσμο δίπλα μας θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση", δήλωσε ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ