ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Λίλαρντ επιστρέφει στο Game 6 με τους Ιντιάνα Πέισερς

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Λίλαρντ επιστρέφει στο Game 6 με τους Ιντιάνα Πέισερς
AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ επιστρέφει στη δράση μετά από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα στο Game 6 με τους Ιντιάνα Πέισερς (3/5, 01:30, Match Center από το SPORT24), ενισχύοντας τα "ελάφια" και την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

Μεικτά συναισθήματα έφεραν τα νέα από το στρατόπεδο των Μιλγουόκι Μπακς μερικά λεπτά πριν από το Game 6 των playoffs του NBA κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς (3/5, 01:30, Match Center από το SPORT24).

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι και να ενισχύσει τις προσπάθειες των "ελαφιών" για την ισοφάριση της σειράς (2-3), ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τέθηκε εκτός πλάνων του Ντοκ Ρίβερς και σε αυτή την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής των Μπακς είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για την επιστροφή του 33χρονου γκαρντ, δηλώνοντας ότι: "Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή του".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, ο Λίλαρντ (που έχει απουσιάσει από τα Game 4 και 5) είχε βγάλει την μπότα που φορούσε ώστε να προστατέψει το πόδι του - όπου αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα - ενώ ο Γιάννης (που είναι εκτός δράσης από τις 9 Απριλίου) είχε ξεκινήσει τρέξιμο.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ