EUROPA LEAGUE

Βαλβέρδε: "Έχουμε πολλή δουλειά στη ρεβάνς"

Βαλβέρδε: "Έχουμε πολλή δουλειά στη ρεβάνς"
INTIME SPORTS

Προσγειωμένος- όπως πάντα- ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη Συνέντευξη Τύπου. Προβάδισμα το 0-1 αλλά και πολλή δουλειά στη ρεβάνς όπως τόνισε. Τι είπε για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Μέταλιστ μέσα στο Χάρκοβο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τους "8" του Γιουρόπα Λιγκ όπως παραδέχθηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη Συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολλή δουλειά στη ρεβάνς.

Παράλληλα απάντησε και στις επίμονες ερωτήσεις των Ουκρανών για την διαιτησία ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι τώρα προέχει ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για τον αγώνα: "Ηταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου η Μέταλιστ μας πίεσε, μας έκλεισε, είχε τον έλεγχο, μας δυσκόλεψε γενικότερα κι έβγαζε επιθέσεις από παντού. Στην επανάληψη ωστόσο, πιέσαμε τους αντιπάλους μας, ανεβήκαμε πιο ψηλά, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και πήγαμε πολύ καλά. Ευτυχήσαμε να σημειώσουμε και νωρίς το γκολ και φέραμε το ματς στα μέτρα μας".

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός: "Από τη στιγμή που κερδίσαμε, έχουμε προβάδισμα, αλλά Μέταλιστ είναι πολύ καλή και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά στη ρεβάνς στο Καραϊσκακης".

Για το προ τετραετίας ματς με τη Μέταλιστ: "Τότε είχαμε δεχτεί ένα γκολ στο 87ο λεπτό. Τότε παίξαμε πολύ αμυντικά. Στόχος μας είναι να βελτιονόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Για το τι έχει να πει στους παίκτες του για το α' ημίχρονο: "Σίγουρα έχω πολλά να τους πω, αλλά σίγουρα θα τους πω να συγκεντρωθούν στο ματς με τον Αρη καθώς είναι πολύ δύσκολο".

Τέλος ρωτήθηκε επίμονα από τους Ουκρανούς για τη φάση με τον Τοροσίδη κι αν έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη: "Δεν ξέρω για ποιον λόγο θεωρείτε ότι ήταν για 2η κάρτα. Δεν μπαίνω σ' αυτή τη διαδικασία ο διαιτητής παίρνει αποφάσεις, αυτός έχει τον έλεγχο του αγώνα".

Όπως και για την κόκκινη: "Προτιμώ να είμαι προπονητής όχι διαιτητής, αυτός παίρνει αποφάσεις".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ