EUROPA LEAGUE

Μιραλάς: "Να γράψουμε καινούργια ιστορία στον Ολυμπιακό"

Μιραλάς: "Να γράψουμε καινούργια ιστορία στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Το βλέμμα του Κέβιν Μιραλάς για τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό φτάνει πολύ μακριά, αφού ο Βέλγος επιθετικός δεν διστάζει να τονίσει πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του Europa League. Τι είπαν οι Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ.

Ο Ολυμπιακός ξεπερνά τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του στην Ευρώπη ένα-ένα και πλέον τα όνειρά του δεν έχει όρια. Αυτό υπογράμμισε και σε δηλώσεις ο Κέβιν Μιραλάς, προειδοποιώντας βέβαια πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα στο ζευγάρι με την Μέταλιστ.

Ο Βέλγος επιθετικός, ελπίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να γράψουν ιστορία στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα επανέλαβε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον επαναληπτικό.

"Περιμέναμε ότι θα παίξουν δυνατά και πως θα έχουμε 2-3 ευκαιρίες και σε μια αυτές έπρεπε να σκοράρουμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Τώρα υπάρχει ένα δεύτερο 90λεπτο πολύ δύσκολο και θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν μας ενδιέφερε η ισοπαλία, αλλά πάντα η νίκη, γιατί μας δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Πρέπει να σκεφτούμε τώρα πως έχουμε επαναληπτικό και η Μέταλιστ είναι δύσκολη ομάδα. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί κι αυτό που θέλουμε είναι να πάμε όσο πιο μπροστά γίνεται. Και προφανώς από τη στιγμή που περάσουμε στην επόμενη φάση θα θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο στόχος μας είναι να γράψουμε καινούρια ιστορία στον Ολυμπιακό που δεν έχει πετύχει κανείς στο παρελθόν και μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά και είμαστε σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τον Άρη, να κερδίσουμε και μετά βλέπουμε και το ματς με την Μέταλιστ", δήλωσε ο Μιραλάς.

Μέλμπεργκ: "Εκμεταλλευτήκαμε τη καλή μας άμυνα..."

"Δεν ξέραμε πριν το ματς αν θα κερδίζαμε αλλά ξέραμε πως θα παίζαμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Τώρα θα παίξουμε με τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε το καλύτερο. Η Μέταλιστ είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα αλλά εμείς πήραμε τη νίκη. Κερδίσαμε μια ομάδα που έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις και καλή άμυνα. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την καλή μας άμυνα και το γεγονός πως είμαστε γρήγοροι στις αντεπιθέσεις".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ