EUROPA LEAGUE

Πρόκριση σε Τούμπα και Καραϊσκάκη

Πρόκριση σε Τούμπα και Καραϊσκάκη

Λίγες ώρες πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού το Sport24.gr σας προσφέρει videos με την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Έξι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο "Φρίουλι" και πολλοί περισσότεροι αναμένεται να δώσουν βροντερό "παρών" στην Τούμπα για τον αγώνα με την Ουντινέζε. Kατάμεστο αναμένεται να είναι και το "Γ. Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στο παρελθόν που μία σημαντική νίκη ή πρόκριση προήλθε από την συμπαράσταση του κόσμου.

Τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού δεν σταματούν να εμψυχώνουν τους παίκτες δημιουργώντας μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, δύσκολη για κάθε αντίπαλο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες έκαναν ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο της ομάδας και τον ευχαρίστησαν για την στήριξη τους.

Δείτε videos από τα ευρωπαϊκά παχινίδια των δύο ομάδων λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις. Δείτε την "καυτή" Τούμπα και τα πετυχημένα κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού. Απολαύστε τα videos.

ΠΑΟΚ-Τότεναμ

Δείτε την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα των οπαδών του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ. Μόνο το γκολ έλειπε!

Το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της Τούμπας. Δείτε το πανό της Θύρας 4 και ακούστε τα συνθήματα των οπαδών του "δικεφάλου".

ΠΑΟΚ-Ρουμπίν

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Ρουμπίν. Δεν έλειπε και σ΄αυτό το ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ το τεράστιο πανό στις κερκίδες της Τούμπας.

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ρουμπίν Καζάν από το πέταλο της Τούμπας στην πλευρά των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς

Συνθήματα της Θύρας 4 στον αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς.

Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Δείτε το κορεό στον αγώνα με την Άρσεναλ. Συνηθίζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκούς αγώνες να δημιουργούν εντυπωσιακά κορεό.

Δείτε τα κορεό του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκούς αγώνες των "ερυθρόλευκων".

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το κορεό στον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Ίσως το καλύτερο κορεό που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ