ΠΑΟΚ

Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ η θύρα 8

Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ η θύρα 8
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι της Ουντινέζε ενημέρωσαν τελικά ότι μόλις 110 οπαδοί τους θα δώσουν το παρών στο γήπεδο. Αυτοί θα φιλοξενηθούν στη θύρα 2, στα επίσημα της Τούμπας.

Τελικώς η θύρα 8 το βράδυ της Πέμπτης (23/2) θα λειτουργήσει για να φιλοξενηθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Αν και ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει για τους φίλους της Ουντινέζε κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ενημέρωσαν πως μόλις 110 οπαδοί θα βρεθούν στο γήπεδο.

Αυτοί θα παρακολουθήσουν το ματς από την θύρα 2, στα επίσημα της Τούμπας. Η Αστυνομία εγγυήθηκε προκειμένου να ανοίξει και η θύρα 8 για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και έτσι αποφασίστηκε να βγουν εισιτήρια στα εκδοτήρια για τη συγκεκριμένη θύρα (κοστίζουν 20 ευρώ).

Ακόμη, οι άνθρωποι της UEFA έκαναν επισημάνσεις για το τι θα πρέπει να αποφευχθεί από τον κόσμο και ακόμη τόνισαν ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει έλεγχος όλων των πανό που θα έχουν αναρτηθεί στις κερδίδες. Αν υπάρχει κάποιο με υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα αφαιρεθεί.

Πορτοκαλί η Ουντινέζε, ασπρόμαυρα ο ΠΑΟΚ

Την περασμένη εβδομάδα στο "Φρίουλι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ φόρεσαν μπλε εμφανίσεις γιατί η Ουντινέζε αγωνίζεται με ασπρόμαυρα.

Πλέον, ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ρόλοι και να φορέσει η ιταλική ομάδα την δεύτερη εμφανισή της και ο "Δικέφαλος" να παρουσιαστεί με ασπρόμαυρα.

Οπως, λοιπόν, έγινε γνωστό οι παίκτες της Ουντινέζε θα φορέσουν στο παιχνίδι της Τούμπας πορτοκαλί και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ