EURO

Στον Γκέρα το βραβείο για το καλύτερο γκολ

Στον Γκέρα το βραβείο για το καλύτερο γκολ

Το γκολ του Ζόλταν Γκέρα με την Πορτογαλία επέλεξε το αναγνωστικό κοινό της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA ως το κορυφαίο της φάσης των ομίλων του Euro 2016 (video).

Το γκολ του Ζόλταν Γκέρα στο Ουγγαρία-Πορτογαλία (3-3) ήταν συλλεκτικό. Ο Ούγγρος επιτελικός μέσος έγινε ο δεύτερος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (σε ηλικία 37 ετών και 62 ημερών) και ταυτόχρονα είδε το τέρμα του να ψηφίζεται από τους αναγνώστες του UEFA.com ως το καλύτερο από τα 69 συνολικά που σημειώθηκαν στη φάση των ομίλων.

Στον Γκέρα το βραβείο για το καλύτερο γκολ

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία "έτρεξε" διαγωνισμό αναφορικά με το καλύτερο γκολ της φάσης των ομίλων, μετά την ολοκλήρωση και την 3ης αγωνιστικής, με τον άσο της ομάδας του Μπερντ Στορκ να κερδίζει συγκεντρώνοντας το 74% των προτιμήσεων.

Υπενθυμίζεται πως στο αντίστοιχο ερώτημα που έθεσε το Sport24.gr, το αναγνωστικό κοινό επέλεξε ως καλύτερο αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ίδιο ματς (το πρώτου τέρμα με το τακουνάκι), με το τέρμα του CR7 να ανακηρύσσεται κορυφαίο με ποσοστό 32%.

Δείτε το γκολ του Ζόλταν Γκέρα στο Ουγγαρία-Πορτογαλία:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ