EURO

Κορυφαίο όλων το τακουνάκι του Ρονάλντο!

Κορυφαίο όλων το τακουνάκι του Ρονάλντο!

Το Sport24.gr "πάσαρε" την μπάλα στους αναγνώστες του και τους ζήτησε την άποψή τους για το καλύτερο γκολ της πρώτης φάσης του Euro, με εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό.

Μπορεί στα δυο πρώτα ματς του Euro ο Κριστιάνο Ρονάλντο να "σίγησε". Χαμένες ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι και γενικά μια εικόνα που προβλημάτιζε. Για να έρθει το εντυπωσιακό 3-3 της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία, όπου ο "CR7" πέτυχε δυο γκολ και είχε την ασίστ στο τέρμα του Νανί. Εν ολίγοις, μια γεμάτη εμφάνιση, αντάξια της κλάσης του και του ονόματός του.

Ειδικά, δε, το πρώτο του τέρμα ήταν χάρμα ιδέσθαι. Ο Ρονάλντο κατάφερε να στείλει την μπάλα με υπέροχο τακουνάκι στην κίνηση έπειτα από μπαλιά που βγήκε από τα δεξιά, με τον Ούγγρο γκολκίπερ να μην μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.

Το τέρμα αυτό ψηφίστηκε ως το καλύτερο της πρώτης φάσης από το αναγνωστικό κοινό του Sport24.gr σε ποσοστό 32%. Ένα τέρμα μαγικό, υπέροχο, μοναδικό, δείγμα της μεγάλης κλάσης του Πορτογάλου παικταρά.

Από 'κει και πέρα, ισοβάθμησαν στο 24% οι Μόντριτς και Παγέτ για τα γκολ τους με Τουρκία και Ρουμανία, ενώ ακολούθησε αυτό του Χάμσικ στο 2-1 της Σλοβακίας με τη Ρωσία. Ο Μπέιλ πήρε 4% για το φάουλ με την Αγγλία, 2% ο Έντερ για το γκολ με την Σουηδία και 1% ο Γκέρα για το δεύτερο τέρμα της Ουγγαρίας με την Αυστρία με σκαφτό πλασέ.

Ιδού τα αποτελέσματα:

Κορυφαίο όλων το τακουνάκι του Ρονάλντο!
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ