ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοινώνει Μόγιες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανακοινώνει Μόγιες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακόμη και μέσα στο επόμενο 24ωρο είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου φέρονται να έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης!

Όπως αποκαλύπτει το goal.com ο 50χρονος Σκωτσέζος αναμένεται να αποτελέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον διάδοχο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να πραγματοποιηθεί η αλλαγή φρουράς εντός 24ώρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημερώθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον για τις προθέσεις της διοίκησης να δώσει το χρίσμα στον νυν προπονητή της Έβερτον.

Τα "ζαχαρωτά" υποστηρίζουν πως δεν γίνει μέχρι στιγμής επίσημη κρούση από τους "κόκκινους διαβόλους" για τον Ντέιβιντ Μόγιες ωστόσο όταν αυτό συμβεί δεν θα σταθούν εμπόδιο αφού ούτως ή άλλως το συμβόλαιο του Μόγιες με την Έβερτον εκπνέει το καλοκαίρι και μένει ελεύθερος.

Ο Μόγιες γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Πρόθεση του 71χρονου προπονητή είναι να βρίσκεται στο πλευρό του συμπατριώτη του ως σύμβουλος.

Στα υπέρ του Μόγιες πιστώνεται το γεγονός πως οδήγησε στην 11ετή παρουσία του στην Έβερτον τον σύλλογο από το Λίβερπουλ στο Top-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου με περιορισμένο μπάτζετ.

Από το 2002 όταν μετακόμισε στο "Γκούντισον Παρκ" δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο ωστόσο θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για να συνεχίσει το έργο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ