PREMIER LEAGUE

Ο Μουαμπά είδε τη Μπόλτον στην TV!

Ο Μουαμπά είδε τη Μπόλτον στην TV!

Η κατάσταση του Φαμπρίς Μουαμπά παρουσιάζει βελτίωση, με τον 23χρονο άσο να παρακολουθεί από την τηλεόραση του νοσοκομείου το Μπόλτον-Μπλάκμπερν. Διαβάστε το story.

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος την περιπέτεια υγείας του Φαμπρίς Μουαμπά, ο οποίος κατέρρευσε πριν από 10 ημέρες στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Τότεναμ-Μπόλτον, και φαίνεται πως οι προσευχές εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν παίξει το ρόλο τους...

Ο Άγγλος άσος με τις ρίζες από το Κονγκό παρουσιάζει αργή αλλά σταδιακή βελτίωση της υγείας του, με τα τελευταία μάλιστα μαντάτα από το Νησί να είναι ακόμα πιο ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, ο Μουαμπά παρακολούθησε από την τηλεόραση τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στη Μπλάκμπερν στο "Ρίμποκ" ( νίκη 2-1 για τους "τρότερς" στον πρώτο αγώνα τους μετά από αυτό που συνέβη στον Μουαμπά), με τον Όουεν Κόιλ να αποκαλύπτει μάλιστα πως δεν είδε το τέλος επειδή... αποκοιμήθηκε.

"Το γεγονός ότι ήθελε να δει την ομάδα αποτελεί την απόδειξη ότι παρουσιάζει πρόοδο", δήλωσε σχετικά ο τεχνικός της Μπόλτον, με τον Μουαμπά να φέρνει γούρι στους συμπαίκτες του μέσω των ευχών για επιτυχία που έστειλε πριν την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης θα διεξαχθεί στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" η συνέχεια της αναμέτρησης Τότεναμ-Μπόλτον για τα προημιτελικά του FA Cup ( είχε διακοπεί οριστικά στο 41ο λεπτό από τον Χάουαρντ Γουέμπ μετά την κατάρρευση του Μουαμπά), με τους οπαδούς των δύο ομάδων να αναμένεται να στείλουν από κοινού μήνυμα συμπαράστασης προς τον Φαμπρίς Μουαμπά αλλά και την οικογένειά του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ