PREMIER LEAGUE

Ο Μουαμπά έστειλε μήνυμα από το νοσοκομείο

Ο Μουαμπά έστειλε μήνυμα από το νοσοκομείο

Έκκληση στον κόσμο να συνεχίσει να προσεύχεται για αυτόν έκανε ο Φαμπρίς Μουαμπά. Διαβάστε για τα τελευταία νέα της υγείας του αλλά και το πως προετοιμάζεται ψυχολογικά η Μπόλτον για το ματς του Σαββάτου με Μπλάκμπερν.

O Μουαμπά παρουσιάζει πρόοδο στο "London Chest Hospital" μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια του Τότεναμ-Μπόλτον, εξακολουθώντας πάντως να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το τεράστιο ενδιαφέρον της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης δεν έχει περάσει όμως απαρατήρητο από τον παίκτη και την οικογένειά του, με την αρραβωνιαστικιά του Σάουνα και τον πατέρα του Μαρσέλ να εκδίδουν ευχαριστήρια ανακοίνωση.

"Θα θέλαμε πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε το Θεό που εισάκουσε τις προσευχές μας. Ευχαριστούμε τους πάντες για την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη στα ιατρικά επιτελεία της Μπόλτον και της Τότεναμ για τη γρήγορη αντίδρασή τους το Σάββατο και τη φανταστική ομάδα εδώ στο νοσοκομείο" , τόνισαν χαρακτηριστικά και συνέχισαν:

"Συγκινηθήκαμε για τα ευγενικά μηνύματα που δεχτήκαμε. Η υποστήριξη που είχαμε από τους οπαδούς όχι μόνο της Μπόλτον αλλα και σε όλο τον κόσμο μας έδωσε τεράστια δύναμη.

Ευχαριστούμε επίσης την οικογένεια και τους στενούς φίλους μας αλλά και τα μίντια που σεβάστηκαν την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Παρόλο που ο Φαμπρίς έκανε σπουδαία πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας και έχει ακόμα μεγάλο διάστημα αποθεραπείας μπροστά του. Παρακάλεσε να συνεχίσετε να τον συμπεριλαμβάνετε στις προσευχές σας" .

Την ίδια ώρα, η Μπόλτον προετοιμάζεται για ένα ακόμα ματς-τελικό στην προσπάθειά της για σωτηρία, αυτόν κόντρα στη Μπλάκμπερν στο "Ρίμποκ", με τον Όουεν Κόιλ να τονίζει ότι ουδείς από τους παίκτες του θα αγωνιστεί σε περίπτωση που δεν νιώθει έτοιμος μετά από ό,τι έγινε με τον Μουαμπά.

"Εάν κάποιος δεν είναι έτοιμος, δεν θα αγωνιστεί. Είναι απλό. Δεν θα ζητούσα ποτέ από κάποιον παίκτη μου να παίξει αν δεν είναι έτοιμος.

Εννοείται ότι η μετάβαση για μας δεν θα είναι εύκολη. Έχουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο όλα ακυρώνονται.

Θα φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, όμως την ώρα που θα παίζουμε η σκέψη όλων θα είναι με τον Φαμπρίς".

Να σημειωθεί ότι η επίσημη Μπόλτον θα προμηθεύσει τους οπαδούς -στο πλαίσιο του αγώνα με Μπλάκμπερν- με μπλουζάκια και κάρτες που θα περιέχουν μηνύματα συμπαράστασης προς τον Φαμπρίς Μουαμπά, ενώ οι διαφημιστικές πινακίδες θα προβάλλουν τις λέξεις "ποδόσφαιρο, φίλοι, οικογένεια".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ