ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι λόγοι του παραγκωνισμού του Πέτσου στη Βέρντερ

Οι λόγοι του παραγκωνισμού του Πέτσου στη Βέρντερ

Όπως προκύπτει από τα γερμανικά ΜΜΕ, ανεξαρτήτως των εξελίξεων με τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Πέτσος θα αποχωρήσει άμεσα από τη Βέρντερ Βρέμης. Διαβάστε τους λόγους του παραγκωνισμού του Έλληνα διεθνή, ο οποίος ενσωματώθηκε στη γερμανική ομάδα μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι.

Για τον Θανάση Πέτσο, το πρώτο εξάμηνο του 2016 ήταν με διαφορά το καλύτερο διάστημα της -μέχρι τώρα- καριέρας του. Τον Γενάρη του ίδιου έτους, υπέγραψε στη Βέρντερ Βρέμης, έως το καλοκαίρι του 2019, με τη γερμανική ομάδα να επενδύει εκ νέου σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως -επιτυχημένα- είχε κάνει με τους Άγγελο Χαριστέα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Αλέξανδρο Τζιόλη.

Πέραν αυτού, ο 25χρονος μέσος πραγματοποίησε ορισμένες διαδοχικές -και εξαιρετικές- εμφανίσεις, με τη φανέλα της Εθνικής. Έμεινε στη Ραπίντ Βιέννης μέχρι το καλοκαίρι, όταν και έληγε το συμβόλαιό του με την αυστριακή ομάδα, και εν συνεχεία μετέβη στη Βρέμη, με την ελπίδα να ξεκινήσει να γράφει τη δική του ιστορία στην ποδοσφαιρική Γερμανία.

Η "κατηφόρα" ξεκίνησε αφότου διένυσε τους πρώτους του μήνες στο "Βέζερσταντιον". Ως αποδεικνύουν οι πρόσφατες εξελίξεις, οι προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, κάθε άλλο παρά εκπληρώθηκαν, με τον Έλληνα διεθνή να υποβιβάζεται, προ ημερών, στην Κ23 της ομάδας, έχοντας συμπληρώσει μόλις 143' συμμετοχής στη διάρκεια της φετινής Bundesliga.

Οι λόγοι του παραγκωνισμού του Πέτσου στη Βέρντερ

Η εξήγηση που έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Μπάουμαν, ήταν ότι “με την αφοσίωση που επιδεικνύει ο Τόμας Ντιλέινι και την επιστροφή του Φλόριεν Γκλίριτς (σ.σ. ήταν τραυματίας τον τελευταίο μήνα) , ο ανταγωνισμός για τον Θάνο έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερος”.

Η γερμανική Kreiszeitung αναφέρει πως ο τεχνικός της ομάδας, Αλεξάντερ Νούρι, είναι ιδιαίτερα αυστηρός ως προς τον αριθμό των ποδοσφαιριστών με τον οποίο επιθυμεί να δουλέψει, κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας (σ.σ. η Bundesliga έχει διακοπεί μέχρι τον Φεβρουάριο). Πάντως, αξιοσημείωτος είναι ο κατηγορηματικός τρόπος, με τον οποίο σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ότι ο 25χρονος δεν έχει μέλλον στην ομάδα.

Ενδεικτικά αναγράφεται πως “αν είναι προσεκτικός, θα είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει πως δεν έχει μείνει τίποτα που μπορεί να κάνει στα επόμενα δυόμιση χρόνια του συμβολαίου του. Δεν μπορεί να συνεχίσει στη Βρέμη. Είναι ένα ξεκάθαρο σήμα για να ψάξει να βρει νέα ομάδα”.

Οι λόγοι του παραγκωνισμού του Πέτσου στη Βέρντερ

Κάτι ακόμη σημαντικότερο τονίζεται από πλευράς Kicker, η οποία αναφέρει πως ο Νούρι αποφάσισε να υποβιβάσει τον Πέτσο (και) λόγω της κριτικής που του είχε ασκήσει δημοσίως, στις 7 του περασμένου Δεκεμβρίου. Ο πρώην άσος της Ραπίντ Βιέννης, είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως “δεν έχω ιδέα που πρόκειται να βρίσκομαι (σ.σ. στην ενδεκάδα ή... στην εξέδρα) , σε εμφανώς επικριτικό τόνο ως προς την αντιμετώπιση που είχε ο προπονητής απέναντί του.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Νούρι είχε πει πως “δεν το βρίσκω κακό ένας παίκτης να εκφέρει την άποψή του”. Όπως ενημερωθήκατε το βράδυ της Τρίτης (3/1), παρότι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι ο Θανάσης Πέτσος δεν θα έρθει στην Ελλάδα για χάρη των "πρασίνων".

Ωστόσο, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν αποχωρήσει από τη Βέρντερ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως το Ανόβερο (Bundesliga ΙΙ) δύναται να αποτελέσει μια επιλογή για τον ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προτάθηκε ο Πέτσος, προτεραιότητα ο Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό
Γκολ στη Βιζέλα ο Μήτρογλου
Κορυφή με Γιαννιώτα και Παπουλή!
Κορυφαίος της Ουντινέζε για το 2016 ο Καρνέζης
Montreal Impact καλεί Κονέ
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ