ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Montreal Impact καλεί Κονέ

Montreal Impact καλεί Κονέ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Montreal Impact βρίσκεται ο 29χρονος διεθνής Έλληνας μέσος της Ουντινέζε, Παναγιώτης Κονέ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του συνδέθηκε πολλές φορές στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους με ελληνικές ομάδες, η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ φαίνεται ότι αργεί.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 29χρονος διεθνής Έλληνας μέσος της Ουντινέζε βρίσκεται στο στόχαστρο της Montreal Impact, ομάδα που έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ του Καναδά κι αγωνίζεται στο MLS.

O Κονέ βλέπει το χρόνο συμμετοχής του με τους "φριουλιάνι" να βαίνει χρόνο με το χρόνο μειούμενος (πέντε μόλις συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν της Serie A) και θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του (σ.σ έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2019). Από την άλλη, οι Κάιλ Μπέκερ και Χάρι Σιπ έχουν αποχωρήσει από την Montreal Impact, με αποτέλεσμα η απόκτηση μέσου να κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο πρόεδρος της Montreal Impact, Τζουζέπε Ζαπούτο, είναι και πρόεδρος της Μπολόνια με την προτίμησή του στην ιταλική αγορά να είναι γνωστή, ενώ και ο τεχνικός της ομάδας από τον Καναδά, Μάουρο Μπιέλο, έχει ιταλικές ρίζες. Η Montreal Impact έφθασε στον τελικό του CONCACAF Champions League τη σεζόν 2014-15, ωστόσο έχασε το τρόπαιο από τη μεξικάνικη, Κλουμπ Αμέρικα. Στο MLS του 2016 έφθασε στα ημιτελικά των Playoffs, αλλά αποκλείστηκε από την Toronto FC.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ