ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Πέτσος, προτεραιότητα ο Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Πέτσος, προτεραιότητα ο Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θανάσης Πέτσος έχει προταθεί στον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά η περίπτωση του δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι δεν ψάχνουν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα, δεν είναι ξεκάθαρο με ποιο καθεστώς τον παραχωρεί η Βέρντερ Βρέμης.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί το τελευταίο δεκαήμερο στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Λυμπερόπουλο, μεταξύ των οποίων είναι και ο Θανάσης Πέτσος.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Βέρντερ Βρέμης, προτάθηκε στο τριφύλλι και σε άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά δεν έχει απασχολήσει προς στιγμήν τους πράσινους.

Τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον θεωρούν έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσφέρει, αλλά αυτή τη στιγμή οι πράσινοι δεν ψάχνουν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μετά και την απόκτηση του Κουρμπέλη παρά το γεγονός ότι ο Πέτσος μπορεί να παίξει και ως οκτάρι. Άρα η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή δεν αποτελεί προτεραιότητα συγκριτικά με τη θέση του "δεκαριού" και ενός εξτρέμ ή επιθετικού.

Επίσης στον Παναθηναϊκό ναι μεν γνωρίζουν ότι η Βέρντερ Βρέμης δεν τον υπολογίζει και ο νεαρός άσος έχει υποβιβαστεί στην ομάδα U23, αλλά δεν γνωρίζουν με ποιο καθεστώς θα τον παραχωρούσε ο γερμανικός σύλλογος. Αν δηλαδή θα τον άφηνε ελεύθερο με ένα μικρό αντίτιμο ή δανεικό με οψιόν αγοράς.

Το μυαλό του Ουζουνίδη στα ματς, του "Λύμπε" στις μεταγραφές

Οι διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού με οκτώ ματς σε 24 μέρες δεν αφήνουν ουσιαστικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει το μυαλό του σε τίποτα άλλο πλην των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ίσως ο Έλληνας τεχνικός χαλαρώσει λίγο την άλλη εβδομάδα που υπάρχει ενδιάμεσα το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Για αυτό και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει το μυαλό του στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τα παιχνίδια με Πλατανιά (Πέμπτη, 5/1) και Κέρκυρα (Δευτέρα, 9/1).

Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο για τον Νίκο Λυμπερόπουλο με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού να έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, να εξετάζει περιπτώσεις που προτείνονται και να προσπαθεί να βρει το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό στις θέσεις που θέλει ενίσχυση ο Ουζουνίδης. Φυσικά ο "Λύμπε" έχει ως προτεραιότητα τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται ώστε στο τριφύλλι να δουν πόσα χρήματα θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν.

Χρήματα για μια μεταγραφή... αισιοδοξία για Ιμπάρμπο

Φυσικά και τα οικονομικά στο πράσινο στρατόπεδο δεν είναι σε καλό επίπεδο και θα μπορούσαμε να πούμε ότι στο ταμείο δεν υπάρχουν χρήματα για σπατάλες και πολλές μεταγραφές. Το περιθώριο υπάρχει για μια κίνηση επιπλέον, αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο όπως για παράδειγμα ήταν η προσφυγή του Εσιέν. Αν με τις αποδεσμεύσεις περισσέψουν κάποια χρήματα, ίσως γίνει και μια ακόμη (τρίτη) μεταγραφή. Η όποια κίνηση όμως αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο και όχι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Ιμπάρμπο στο τριφύλλι μπορεί να μην έχουν καταφέρει ακόμα να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τον παίκτη από την Κολομβία και να παραμένει άφαντος αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα λυθεί το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει για την Κίνα. Αυτό φυσικά και είναι θετικό για τους πράσινους καθώς δεν θα χρειαστεί ούτε να καταβάλουν στην Κάλιαρι όλο το "ενοίκιο" που είχε συμφωνηθεί για τον Κολομβιανό επιθετικό ούτε φυσικά να πληρώσουν όλα τα χρήματα που είναι στο συμβόλαιο του. Το ζητούμενο είναι το... "πότε" θα λυθεί η συνεργασία...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ