ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Σταντάρ Λιέγης θέλει να κρατήσει Μανιάτη!

Η Σταντάρ Λιέγης θέλει να κρατήσει Μανιάτη!

Ο Γιάννης Μανιάτης από την πλευρά του ναι μεν περνάει μια χαρά στο Βέλγιο, όμως, επιθυμεί να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σίλβα. Θέλει να τον κρατήσει η Σταντάρ.

O Μανιάτης έφυγε από τον Ολυμπιακό για να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Σταντάρ Λιέγης και με την προοπτική να γυρνούσε έτοιμος το καλοκαίρι στο λιμάνι ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο και αυτό εξακολουθεί να υφίσταται. Το τι μπορεί να συμβεί το επόμενο δίμηνο μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.

Ήδη ακούγεται στο Βέλγιο ότι η Σταντάρ Λιέγης σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν. Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου η Σταντάρ κατέκτησε το τρόπαιο, αρκετοί στη διοίκηση του συλλόγου έχουν εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια για τον Βοιωτό αμυντικό μέσο.

Επικρατεί με λίγα λόγια ένα κλίμα στη Λιέγη ότι η Σταντάρ θα κάνει μία κίνηση για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Μανιάτη και τη νέα σεζόν, είτε με αγορά, είτε με τη μορφή δανεισμού. Απλώς, το “αγκάθι” σε περίπτωση αγοράς του είναι το οικονομικό. Bέβαια, ακόμα και σε περίπτωση δανεισμού, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σταντάρ θα πρέπει να καλύψει το συμβόλαιό του (πάνω από 750 χιλιάδες ευρώ).

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ότι ναι μεν απολαμβάνει κάθε μέρα του στο Βέλγιο, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σίλβα. Οπότε, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ιστορία με τον Μανιάτη με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη Σταντάρ.

Να σημειώσουμε ότι οι ρεπόρτερ της ομάδας της Λιέγηςτόνιζαν ότι υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία του Ιανουαρίουμε τον Ολυμπιακό,κάτι το οποίο έχει διαψευστεί πάντως από τους Πειραιώτες.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ