CHAMPIONS LEAGUE

Βενγκέρ: "Να γράψουμε ιστορία"

Βενγκέρ: "Να γράψουμε ιστορία"

H Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να γράψει την πιο λαμπρή σελίδα στην ευρωπαϊκή της ιστορία αποκλείοντας την Μπάγερν, δηλώνει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ προκαλεί τους παίκτες του να νικήσουν την Μπάγερν κάνοντας την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία της Άρσεναλ.

Καμία ομάδα δεν έχει ανατρέψει ήττα με διαφορά δύο γκολ στην έδρα της στον πρώτο αγώνα και μία πιθανή πρόκριση κατά των Βαυαρών θα ξεπεράσει σε σπουδαιότητα τις νίκες της Άρσεναλ επί της Ίντερ, της Μίλαν και της Ντόρτμουντ.

Αυτά επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ ενόψει της σημερινής (11/3) αναμέτρησης με τους Γερμανούς. Χαρακτηριστικά ο Αλσατός είπε:

" Oι πιθανότητες είναι εναντίον μας, αλλά έχουμε κερδίσει 5-1 εκτός έδρας στην Ίντερ και έχουμε πετύχει νίκες σε πάρα πολλά ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η Μπάγερν έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση γιατί τα πηγαίνει καλά αλλά και εγώ είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου είναι πνευματικά έτοιμη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Θέλουμε να έχουμε μία υψηλού επιπέδου απόδοση και ελπίζω οι παίκτες μου να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Οι παίκτες μου έχουν ποιότητα και φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία υψηλού επιπέδου εμφάνιση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ