CHAMPIONS LEAGUE

Τα συγχαρητήρια της Μπαρτσελόνα στην Ρεάλ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Μπαρτσελόνα έδωσε συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την κατάκτηση του Champions League μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

Η Ρεάλ πήρε το 12ο Champions League στην ιστορία της και μια ώρα μετά την κατάκτηση του τροπαίου, η "αιώνια" αντίπαλος της, η Μπαρτσελόνα, έδωσε συγχαρητήρια στην "βασίλισσα" για τη νίκη επί της Γιουβέντους και την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Μπαρτσελόνα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter έγραψε: "Συγχαρητήρια Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του τροπαίου στο Κάρντιφ".

Κάτι φυσικά που έχει ξεχωριστή σημασία και δείχνει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό καθώς μιλάμε για δυο ομάδες με τρομερή αντιπαλότητα ναι μεν αλλά και δυο τεράστιους συλλόγους που ξέρει ο ένας να αναγνωρίζει την αξία του άλλου.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ