CHAMPIONS LEAGUE

Πελεγκρίνι: "Ένα γρήγορο γκολ"

Πελεγκρίνι: "Ένα γρήγορο γκολ"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εμφανίζεται αισιόδοξος ενόψει του επαναληπτικού της Μάλαγα με την Πόρτο για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πελεγκρίνι είναι αισιόδοξος ότι η Μάλαγα μπορεί να πάρει πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Πόρτο.

Η ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς γεγονός που επιτρέπει στον Πελεγκρίνι να αισιοδοξεί ενόψει του σημερινού αγώνα.

Στην συνέντευξη Τύπου ζήτησε από τους παίκτες του ένα γρήγορο γκολ ώστε να ανοίξει το παιχνίδι και μετά όλα μπορούν να συμβούν για τους Ισπανούς.

" Eίναι ένα διαφορετικό ματς. Έχουμε παίξει τα 90 από τα 180 λεπτά. Είναι σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ. Υπάρχουν προσδοκίες και έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας. Πρέπει να σκοράρουμε ένα γκολ. Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και υπάρχουν πολλές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τον αποτέλεσμα. Έχω δει τους παίκτες μου να προετοιμάζονται με μεγάλη ένταση. Ένα γκολ θα βάλει την Μάλαγα στον επόμενο γύρο και στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την Πόρτο. Δεν νομίζω ότι η αντίπαλος μας θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει. Έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ και θα παίξουν για να κερδίσουν και όχι να αμυνθούν".

Να υπενθυμίσουμε ότι η Πόρτο έχει να χάσει σε διοργάνωση από τον περασμένο Δεκέμβρη τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Ευρώπη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ